2.5 d slapst nost braucot palidzies » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.5 d slapst nost braucot palidzies

Lapas: [1]
2.5 d slapst nost braucot palidzies ( 1903 )
richa33

1 ziņas

PM

sveiki varbut kadam ir bijusi tada problema un zinat kas par vai voyagers 96 gada 2.5 dizelis tas ar 4 galvam,
braucot pa trasi iedegas abs un alarm set un noslapst,izledz iesledz aizdedzi liec roba aiziet,bet ja apstajas nevar vairs iedarbinat,nonem klemi uz 2 stundam tad var atkal pieskilt un braukt,
rodas jautajums kadel alasrm set un abs kur ir joks
nebraucot var rucinat visu dienu neslapst izraustiti visi vadi neslapst kontakti parbauditi kur meklet problemu
mainit vadibas bloku un atlegu ar imo vai ko darit
paldies liels ieprieks ja kads pakonsultes

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

man šitā līdzīgi arī bija. Bet man parasti bija pa bedrēm braucot. Tas ir kaut kas ka ''pazaudē'' imobilaizeri, vai kas tamlīdzīgs. man pārgāja, kad nomainīju pultij bateriju.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

intrepid 1999

2 ziņas

PM

man tā bija tieši tādam pašam voyageram, nomainīju degvielas filtru un bez problēmām aizgāja.

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

mani gan mac aizdomas ka kkas ar straavu... bet,ja sie traktori ruuc ari bez uzlades un ari bez akb - tad gan man navko piebilst. P.S.kadu laiku biju braukajis ar franchu cdi,generatoram izjuka ta gudra mufta un sveiki-bez uzlades pat iedarbinat nevareja.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Bez strāvas nekas nerūks - degvielas vārsts būs ciet.

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Bez strāvas nekas nerūks - degvielas vārsts būs ciet."
ne tikai, 96 gadam arī vadības bloks nestrādās, pedālis arī elektriskais. kantaino gan varētu bez strāvas braukt, izņemot to vārstu laukā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

gachux

246 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Bez strāvas nekas nerūks - degvielas vārsts būs ciet."

esmu tik sens ka redzeti visadi brinumi - gan ka auto vel kadu laiku brauc ar partrukusu generatorsiksnu(uz akisa vien), gan ka kads traktorauto pieskilts un akb nemts prom - jo sim saveja tobrid nebija, aber kkur braukt vajadzeja

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 2.5 d slapst nost braucot palidzies
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online