amartizatori pakaleje » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » amartizatori pakaleje

Lapas: 1 [2]
amartizatori pakaleje ( 3677 )
migano

351 ziņas

PM

nu, tā, vakar izbaudīju apdzīšanu pa P4 asfaltam līdzīgo ceļu:) un atgriezos joslā ar dīvainu graboņu aizmugurē. Aizmugurējam pakaļējam amortam pie tilta skrūvi norāva. Laikam resnā amorta pretestība lielāka kā skrūves izturība. Man tur reiz skrūve nolūza dēļ negribēšanas atskrūvēties, vietā bija "melnā" skrūve. Konstrukcija - pie tilta auss, kurai no sāna pieskrūvējas amorts.

Nez pie tā tilta var piemetināt amorta skavu, kas nāk citiem modeļiem (amorta cilta pa vidu skavai un skrūve cauri)? Skavas man ir (nogrieztas no tilta), tikai ka nesanāk nogriezt esošo no tilta un beigās nepiemetināt, jo metāls ne tāds un neķer ar metinājumu.

Nav kādam ar to pieredze ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

osis33

118 ziņas

PM

migano: "nu, tā, vakar izbaudīju apdzīšanu pa P4 asfaltam līdzīgo ceļu:) un atgriezos joslā ar dīvainu graboņu aizmugurē. Aizmugurējam pakaļējam amortam pie tilta skrūvi norāva. Laikam resnā amorta pretestība lielāka kā skrūves izturība. Man tur reiz skrūve nolūza dēļ negribēšanas atskrūvēties, vietā bija "melnā" skrūve. Konstrukcija - pie tilta auss, kurai no sāna pieskrūvējas amorts.

Nez pie tā tilta var piemetināt amorta skavu, kas nāk citiem modeļiem (amorta cilta pa vidu skavai un skrūve cauri)? Skavas man ir (nogrieztas no tilta), tikai ka nesanāk nogriezt esošo no tilta un beigās nepiemetināt, jo metāls ne tāds un neķer ar metinājumu.

Nav kādam ar to pieredze ?"

Skrūves jāliek orģinālas. Nevar likt jeb kuras.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

Dimitil

652 ziņas

PM

Skrūves var likt jebkuras, bet atbilstošas pēc izmēra un stiprības. Labāk jaunas. Bet oreģinālas lietotās var būt nogurušas.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » amartizatori pakaleje
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online