Steidzami mekleju palidzibu. » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » Steidzami mekleju palidzibu.
| Steidzami mekleju palidzibu. ( 3164 ) | |
|
andrejsje
|
2014-03-06 21:42:01 es domāju ka jā.varbūt pajautā gāzes meistariem |
|
ID
|
2014-03-07 16:02:22 Ir līdzīgi verķi redzēti saskrūvēti kolektorā, kā jau teica, lai novērstu spridzināšanas blakusefektus. Iespējams kādreiz ir bijusi vecā gāzes iekārta uz to auto. Jaunajai tiešām nav vajadzīgi. Vari iebraukt jebkurā gāzes kantorī kurš strādā vairāk kā piecus gadus, gan jau tur uzreiz pateiks vai tas ir tas par ko runāju vai nav. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
Ezis2
|
2014-03-07 16:14:06 "Ir līdzīgi verķi redzēti saskrūvēti kolektorā, kā jau teica, lai novērstu spridzināšanas blakusefektus. Iespējams kādreiz ir bijusi vecā gāzes iekārta uz to auto. Jaunajai tiešām nav vajadzīgi. Vari iebraukt jebkurā gāzes kantorī kurš strādā vairāk kā piecus gadus, gan jau tur uzreiz pateiks vai tas ir tas par ko runāju vai nav."Vis pareizi es kautkad sen kautkam kad vel stradaju autoservisa ari sitadus esmu redzejis ja ir veca gazes iekarta tad sitie varsti ir lai nesaspridzinatu tur visu gadijuma ja sauj. Tagad ja ir 4 paaudze tad vini nafig nav vajadzigi. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
nightdog
|
2014-03-09 23:40:12 paldies par palidzibu. tika uzvirpoti korki un problema atrisinata. |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Steidzami mekleju palidzibu.
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online