Elektriskās durvis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskās durvis

Lapas: [1] 2
Elektriskās durvis ( 4139 )
liepa858

2 ziņas

PM

Labdien gribēju zināt jūsu viedokli man ir chrysler town and country 2004. gada 3.8 benzīns gāze piespiežot uz pults pogu lai atvērtu durvis attaisās līdz pusei vaļā un apstājas ko darīt kur varētu griezties pie laba speciālista un otra lieta uz maziem apgriezieniem vibrē nedaudz dzinējs sveces mainīju sveču vadus mainiju sveces arī mainīju kas varētu būt par problēmu

Atbildēt uz šo ziņu
edds

43 ziņas

PM

bij lidziga kibele ar sanu durvim, TC motora salaboja ... maksaja apmeram 20-30 Ls
mana gadijuma vads bij pusu

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

liepa858: "Labdien gribēju zināt jūsu viedokli man ir chrysler town and country 2004. gada 3.8 benzīns gāze piespiežot uz pults pogu lai atvērtu durvis attaisās līdz pusei vaļā un apstājas ko darīt kur varētu griezties pie laba speciālista un otra lieta uz maziem apgriezieniem vibrē nedaudz dzinējs sveces mainīju sveču vadus mainiju sveces arī mainīju kas varētu būt par problēmu"

Bija līdzīga ķibele ar durvīm. Ieeļļoju skrituļus. Noņēmu apšuvumu. virinot konstatēju, ka piedziņas mehānismā ir sava veida "sajūgs" un tas arī izslīdēja. Izjauc un viss būs skaidrs. Visādā ziņā nekā sarežģīta tur nav.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Roze

30 ziņas

PM

Un kas varētu būt par par iemeslu ja vienas bīdāmās durvis vispār pārstāja reaģēt uz elektriskajām podziņām?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2.8 CRD LTD 2011

InsekC

377 ziņas

PM

Roze: "Un kas varētu būt par par iemeslu ja vienas bīdāmās durvis vispār pārstāja reaģēt uz elektriskajām podziņām?"

Ņem rokā elektrisko shēmu un multimetru (vai provlampu).
Ja slinkums, tad pie elektriķa.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Roze

30 ziņas

PM

Skaidrs. Tātad - pie elektriķa.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2.8 CRD LTD 2011

laaga

58 ziņas

PM

Man arī vienām durvīm problēma - uz pogām nereaģē.

Plus arī Parking-sensors nedarbojas. Aizmugurē deg 2+2 sarkanas lampiņas.

Ir kāds elektriķis, ko varat ieteikt? Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
laaga

58 ziņas

PM

Hallo!!! Nevaru tā arī īsti atrast elektriķi, visi atrunājas, ka nav uz šiem auto speci. Tipa apskatīt jau varu, bet nez vai varēs palīdzēt. Kaut kur taču jūs ar savām ķibelēm arī braucat - lūdzu padalieties ar šo info. Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskās durvis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online