Nodzisa visi dačiki panelī. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nodzisa visi dačiki panelī.

Lapas: [1] 2
Nodzisa visi dačiki panelī. ( 2933 )
x-Andris-x

9 ziņas

PM

Lūdzu palīdziet.
No rīta iedarbinot auto konstatēju ka nestrādā ne viens dačiks panelī. Divas reizes it kā ieslēdzās uz paris sekundēm, bet tas arī viss. Tā kā vajadzēja braukt ne ko darīt (( Jau otro dienu lasu dažādākus forumus un sapratu nokūries kompis vai kontakti vainīgi. Kontaktus notīrīju un atvienoju, izvilku to kastīti, bet ne kādu atšķiribu(Kā strādāja tā arī strādā)
Jautajums ir vai es esmu visu pareizi sapratis un cik tas viss pasākums ir dārgs? Varbūt es lieki satraucos )

Iepriekš Liels Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

x-Andris-x: "Lūdzu palīdziet.
No rīta iedarbinot auto konstatēju ka nestrādā ne viens dačiks panelī. Divas reizes it kā ieslēdzās uz paris sekundēm, bet tas arī viss. Tā kā vajadzēja braukt ne ko darīt (( Jau otro dienu lasu dažādākus forumus un sapratu nokūries kompis vai kontakti vainīgi. Kontaktus notīrīju un atvienoju, izvilku to kastīti, bet ne kādu atšķiribu(Kā strādāja tā arī strādā)
Jautajums ir vai es esmu visu pareizi sapratis un cik tas viss pasākums ir dārgs? Varbūt es lieki satraucos )

Iepriekš Liels Paldies"

zaparožets japānas versijā?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

x-Andris-x

9 ziņas

PM

)) Atvainojos aizmirsu.
Vecais džeris 95g. 3.3l 6v bendzīns

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

par kantaino nezinu. bet apaļajam standarta vaina ir aukstie lodejumi panelī. es sāktu ar to. un drosinātāji.

Atbildēt uz šo ziņu

x-Andris-x

9 ziņas

PM

PASSATizhi: "par kantaino nezinu. bet apaļajam standarta vaina ir aukstie lodejumi panelī. es sāktu ar to. un drosinātāji."

Drošinātājus pārbaudīju, pat nomainīju tos kuri likās aizdomīgi. Kontakti tīri, izārdīju visu paneli un izlūrēju(

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nevajag lūrēt. tādas lietas ir priekš mēraparātiem

Atbildēt uz šo ziņu

x-Andris-x

9 ziņas

PM

To es saprotu (( Bet pieļaujot iespēju ka kontakti nav pie vainas tas būs dārgs pasākums? Varbūt ir lētāk nopirkt donoru. Ir jau vēl šis tas ko vajādzētu mainīt?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kad esošie bērni neklausa, jūs uzreiz taisat jaunus?
ja nav ponjas, tad laikam jādodas uz servi. tik nevarēšu nevienu ieteikt

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Nodzisa visi dačiki panelī.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online