Forums » Tehniski jautājumi » Rokas bremze Voyager 2,5 TD 2000g.
| Rokas bremze Voyager 2,5 TD 2000g. ( 3435 ) | |
|
GRIMBURGERS
|
2015-09-23 13:03:59 Pamēģināju iemontēt uzgriežņus. Iemontējās 4 gab. M6. Pēc kā ar grūtībām saliku troses vietās. Nekas nemainās. Pašspriegotājs noregulē trošu garumu pēc sava prāta. Kā šamo spriegotāju varētu piemānīt? DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
|
PASSATizhi
|
2015-09-23 17:39:11 "Pamēģināju iemontēt uzgriežņus. Iemontējās 4 gab. M6. Pēc kā ar grūtībām saliku troses vietās. Nekas nemainās. Pašspriegotājs noregulē trošu garumu pēc sava prāta. Kā šamo spriegotāju varētu piemānīt?"es lieku neņemot nost troses. pārzāģē uzgiezni pušu. atvelk trosi, un uzliek virsū. stapr troses galu un to trejgabalu, kur savienojas pedāļa trose ar riteņu trosēm. pēc tam uzgriezni saspiež. 3 auto tā regulēti. viss ok. par spēku runājot. ja nemaldos, garajam vajag summā vismaz 3kN. respektīvi ap 1.5KN uz ratu. skatamies lokus un trumuļu darba virsmas. tām ir jābūt pilnā kontaktā. citādi normālu spēku neredzēt.
GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
GRIMBURGERS
|
2015-09-24 10:08:27 Es skatos ka manam karavānam vispār kautkas īsti nav ar bremzēm Kur tādam gemarojam diez kājas aug? DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
|
PASSATizhi
|
2015-09-24 10:52:18 abs neietekmē spēkus, bet salabot to gan vajadzētu. nevajag ieciklēties uz tiem cipariem. maksimālie cipari atšķiras no stenda uz stendu. arī pedāļa spiediena maniere ietekmē tos rādijumus. ja tiešām jūti ka švakas bremzes, sāc ar pastiprinātāja vakuma pārbaudi, vai nav caurs. ir redzēti izrūsējuši. tad gaiss hidraulikā, kluči, diski. vēl var izmest no pakaļas kontūra ierobežotājus. bremzes jūtami pieaug. bet tas jau ir uz paša atbildību ja pakaļā darba bremzes ir trumuļi, tad no viņiem asumu negaidi. ja auto ir ilgam laikam, tad pie beigtiem trumuļiem, ir vērts padomāt par pāriešanu uz diskiem. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
GRIMBURGERS
|
2015-09-25 07:58:39 Sāgas turpinājums... Vienīgais ko es spēju iedomāties bija: Paņemt trumuļus un aiznest līdz virpai. Novirpot to 2 mm maliņu (izdiluma ārmalu), kas traucē lokus piecelt līdz pašam trumulim. Rezultātā bremzes atradās. Testējot gaitā varēja just nopietnu uzlabojumu. Esmu neizpratnē. DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
|
PASSATizhi
|
2015-09-25 09:27:50 "Sāgas turpinājums...trumuļi pa lielam nav domāti virpošanai. jo uzliekot jaunus lokus, to rādius nesakrīt ar trumuļa rādiusu. ideāli bremzē tikai jauni trumuļi ar jauniem lokiem. var glābties pieslīpējot lokus, dabīgā ceļā braucot pāris nedēļas, vai ar smilšpapīru, pačakarējoties pusdienu))))) vienkāršī iemetot lokus vecā trumulī, nav pilnīgs kontakts, un rodas visādi brīnumi GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
GRIMBURGERS
|
2015-09-25 12:33:06 Trumuļiem tika noņemta tikai tā falcīte, kas izveidojas trumulim dilstot. Tādejādi varēja piecelt lokus vēl par kādiem 2 mm. Paši trumuļi un loki iepriekšējie, pat puses nesamainīju. iepriekšējā dienā darba bremzes bija OK - pietrūka spēka stāvbremzei. Pieceļot lokus par tiem 2mm visas bremzes kļuva stiprakas, bet parādījās darba bremžu nevienmērīgums bremzēšanas sākuma posmā. To vispār var uzskatīt par nevienmērīgumu? Tas ko raksta protokolā taču ir mērījums kad pedāli iespiež grīdā. Es par to vai mani izčakarēja par lietu vai tikai prieka pēc ? P.S. Sorry. Pārlasīju protokola ierakstu - nevienmērīgs bremžu spēka pieaugums. DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Rokas bremze Voyager 2,5 TD 2000g.