"Bagazhnieka" durvju gaismas poga? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » "Bagazhnieka" durvju gaismas poga?

Lapas: [1] 2 3
"Bagazhnieka" durvju gaismas poga? ( 4795 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Chau visi!
kaadaa veidaa atverot bagazhnieka durvis, kantainajam dzherim, iesleedazas salona apgaismojums? tiiri tehniski kaa tas tiek nodroshinaats?
mekleeju pogu, liidziiigi kaa tas ir paareejaam durviim, bet neko taadu neatrodu.
ir vairaakas versijas, it kaa svaarstinjsh kas shuupojas durviim esot valjaa/ciet un it kaa vareetu buut magneets. izjaucu taas durvis, bet gudraaks nepaliku ...
lieta taada ka man vinjas it kaa visu laiku atveertas ...
luudzu helpu. paldies

Atbildēt uz šo ziņu
DodiezS

103 ziņas

PM

Sveiki!!! Tā poga ja nemaldos atrodas slēdzenē lejā pie bampera, jo citur nekā nav. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Anonymous user

3652 ziņas

PM

atradu es to shtruntu. vinjsh ir pie pasha atsleegas mehaanisma durviis. knapi var ieraudziit ...
bet tagad citi su**! visas pogas straadaa, bet gaisma salonaa neizdziest. un kad ir atveertas shofera durvis tad plinjkshkj tas zvaninjsh - plin, plink, plink .... nu taa it kaa aizdedzes atsleega atstaata iekshaa ...
kad centraalajam gaismu sleedzim izsleedz to biidaamo reostata sleedzi liidz galam pa kreisi, tad gaisma nodziest ,bet plinkshkjis paliek.
tagad sanaak taa ka ja es gribu tumsaa kautko redzeet priboros tad man jaabrauc ar salonaa iesleegtu gaismu :evil:
varbuut ka centraalais sleedzis nokaaries ... aa un veel - braucot salona gaismas raustaas un panelii klikshkj kaukaac relejs. nu ja nav izsleegtas manuaali ...
sviesc! un elektrikjim nav laika kaa par spiiti.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

un veel taadu lietu es iisti neizprotu:
prieksheejaam un saanu durviim panelii ir sarkana briidinaajuma lampinja. bet bagazhnieka durviim ir sava atsevishkja sarkanaa lampinja kur uzziiimeeta mashiiniite ar atveert bagazhnieku. tad nu jautaajums :
briidinaajuma lampinjam, prieksheejaam durviim savs relejs un vaakam savs? un salona apgaismojuma iesleegshanai visaam duriim kopeejsh?
kautko es sheit liidz galam neizprotu ... :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

vai tik Tev tas plink,plink un apgaismojuma raustīšanās braucot neparādījās pēc auto mazgāšanas-durvju slēdžos nokļūst ūdens.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

auto mazgaaju nenormaali sen. veel pirms kaarbas remonta. taa ka visam vajadzeeja jau izzhuut ...
un arii shodien izskruuveeju visu durvju sleedzhus un apskatiiju+saelljoju= plink, plink

Atbildēt uz šo ziņu
NG

31 ziņas

PM

Sveiciens,visiem!Zini,Unima,man bija tieši tā pat.Man tas parādijās,kad sāka tecēt pečka.Laikam,tek uz releja,un iet uz īso.Vēl visam klāt,pati no sevis sāka slēgties centrālā atslēga,bet tiklīdz pārbīda reostatu pa kreisi,viss pāriet.MISTIKA.

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

gintss

22 ziņas

PM

Manējam pie vainas bija bīdāmo durvju slēdzis t.i aiztaisot durvis tas netika nospiests

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 92 3.3
Cherokee 88 4.0
Explorer92 4.0
New Yorker95 3.5

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » "Bagazhnieka" durvju gaismas poga?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online