Salona filtrs. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Salona filtrs.

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6
Salona filtrs. ( 6824 )
RMatisons

559 ziņas

PM

reno: "Sveiki,sveiki. Lasu pa forumu,ka salona filtrs nāk tikai 2001 un uz augšu modeļiem..bet man ir CV 97,un zem logu tīrītāja kastes nāk vairāki ovālveidigi filtri,katrs sev paredzētā vietā.. Cik noprotu,tad tie IR salona filtri,jo nekā cita ko filtrēt tur itkā nav Varbūt kāds ir saskāries ar šo lietu, un zin kur tādus iegādāties? Būtu labs arī cenas info!"

Ja tu lasi forumā tad kāpēc bija jātaisa jauna tēma tev ja arī ir par salona filtru? Varēji jau esošaja savu sāpi rakstīt!!!
Loģika.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

ID

847 ziņas

PM

RMatisons: "

Ja tu lasi forumā tad kāpēc bija jātaisa jauna tēma tev ja arī ir par salona filtru? Varēji jau esošaja savu sāpi rakstīt!!!
Loģika."

Nekādas loģikas te nav un nekad nav bijis, šajā forumā viss ir vienā lielā putrā un neviens te nekādu kārtību neuztur, katrs raksta kā grib un vieni un tie paši jautājumi atkārtojas n-tās reizes. Piemēram, par patēriņu ir neskaitāmas tēmas uzceptas.

Par tēmu - nē, man joprojām nav nevienā veikalā vai netā gadijies ieraudzīt salona filtru 96-2000 vojagerim. Skaidrs ir viens - oriģināli tādu nav un ja kādam ir bijis, tad tas nav Chrysler izgudrojums, bet kāda cita ražotāja iniciatīva tādu uztaisīt vai arī, kā te minēja, cilvēki paši savām rokām izgatavo, jo tur vieta atļauj to diezgan vienkārši izdarīt.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

RMatisons

559 ziņas

PM

Ārprāts cik daudz tēmas par vienu tēmu.

Mans jautājums - vai tiešām manam townam '99 nav salona filtra?

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

RMatisons: "Ārprāts cik daudz tēmas par vienu tēmu.

Mans jautājums - vai tiešām manam townam '99 nav salona filtra?"

tāpēc jau arī ir tik daudz tēmas. jo ik katrs pat izlasot ka filtra nav, tik un tā drošības pēc pajautā, varbūt tomēr ir tāpēc jau tev arī ieteica skatīties 2001->, jo daudz kas tika izlabots, tai skaita filtrs parādijās.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

PASSATizhi: " tāpēc jau arī ir tik daudz tēmas. jo ik katrs pat izlasot ka filtra nav, tik un tā drošības pēc pajautā, varbūt tomēr ir tāpēc jau tev arī ieteica skatīties 2001->, jo daudz kas tika izlabots, tai skaita filtrs parādijās."

Tad sanāk ka nav. Tas jau man nesatrauc ir vai nav vnk nezinu ir vai nav un kur ir vai nav. tāpēc arī nezināju un meklēju bet teica ka itkā nēesot.
p.s. nu nevarēju biki pavilkt 2001->, bet esmu apmierināts arī ar šo ;-)

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

Tiešām, brīžiem lieka ka tu nelasi vispār, tikai raksti Tak ja būtu šito pašu tēmu izlasijis vai kādu no simts citām par to pašu jautājumu, tad taču jautājumiem nevajadzētu rasties

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Ottttto

132 ziņas

PM

Braukt augumā ar "lasi forumu" nav labākais atbildes variants.
Un jā, šai vietai pietrūkst admins.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

RMatisons

559 ziņas

PM

Ir indivīdi kas tik māk ierakstīt - meklē meklētājā.
bleed da tas meklētajs nestrādā ritīgi un pa entaaaaam tēmām jau besī meklēt.
Ja admini padomātu par foruma sakārtošanu tad daudziem nebūtu lieku jautājumu un JUMS kas tik māk atbildēt meklē meklētājā nevis pieklājīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu, bet tik pretīgi iecirst.
Kā kā padomājiet par savām atbildēm ko rakstat. Paši jau yten rodam tad negatīvu vidi.
Un cilvēki kas grib ko pajautāt tad viņam jau ir bailes ten ko ierakstīt jo BUS kas nories.
p.s. gribat riet, rejat citur!

SORRY PAR ATKĀPI

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Salona filtrs.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online