Salona filtrs. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Salona filtrs.

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Salona filtrs. ( 6821 )
bleizers

198 ziņas

PM

Varat iedomāties man voyagers 2003gada dizelitis nav salona filtra + ir kondicionieris tas ir murgs parasti ja kondishka ir tad filtram jābūt

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

bleizers: "Varat iedomāties man voyagers 2003gada dizelitis nav salona filtra + ir kondicionieris tas ir murgs parasti ja kondishka ir tad filtram jābūt"
Vis ir loti vienkarsi katru auto ta pirmais ipasnieks komplekte salona individuali un nav nekadu Limitedu un ne limitedu tapec nav jabrinas ka uzpeld kads dodge caravans ar adas salonu un acimredzot tur ir iespeja izveleteis ar salona filtru jeb bez, zinu ka koimplekte jaunus auto to ipasneiki un ka tas notiek man Bracka ir izdzinis 2 nullites no salona Latvija + vel lerums pazistamo tiesa ne chryslerus.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

bleizers

198 ziņas

PM

Bez salona filtra tas ir gemorojs

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Noperc shrota atiecigo peckas korpusu kam ir filtrs un nomaini un vis. man ari nav filtra un diemzel vecejiem vina nav ka suga.

Atbildēt uz šo ziņu

bleizers

198 ziņas

PM

Tik vienkārši to nomainīt?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

bleizers: "Tik vienkārši to nomainīt?"
Tavejai paaudzei nesu jaucis salonu tapec nezinu, lai komente sroteetaaji.

Atbildēt uz šo ziņu

bleizers

198 ziņas

PM

Žēl, jo tracina ka pečku uz max ātrumu uzrubi un met gružus uz paneļa

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

bleizers: "Varat iedomāties man voyagers 2003gada dizelitis nav salona filtra + ir kondicionieris tas ir murgs parasti ja kondishka ir tad filtram jābūt"

Vot šito nebiju redzējis ka 2003 gadam nav salona filtra, kas to faktu par neesamība konstatēja? Pie pasažiera puses kājām labi paskatījies?

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Salona filtrs.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online