Salona filtrs. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Salona filtrs.

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
Salona filtrs. ( 6821 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ja ir liela vēlēšanās, gan jau tos filtrus var uzmeistarot. esi pirmais!!! galeriju arī neaizmirsti

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

bleizers

198 ziņas

PM

Man Voyageris 2003, 2.5CDI nav salona filtrs, kaste zem bardočoka nav ataisama

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

bleizers: "Man Voyageris 2003, 2.5CDI nav salona filtrs, kaste zem bardočoka nav ataisama"

interesanti. moš ir iespējams to caurumu izgriezt un pielikt oem vāciņu? papēti sīkāk.

Atbildēt uz šo ziņu

bleizers

198 ziņas

PM

Oo papetishu. Jo kaste zem bardachoka ir bet ne attaisama. Labakais tas ja uz logiem max atrumu uzliek ir brizzi ka gruzzus met uz panella no peckas. Vot mashina ;)

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu brīnumi notiek. pavisam nesen apskrūvēju vienu taunu detaļām. un ar bija neliels izbrīns. 06 gada īsais ar bleķa, jau sarūsēušām, apsildes trubām, un nivomatiem.

Atbildēt uz šo ziņu

bleizers

198 ziņas

PM

Voyagers man 2003g. Debesu brinums ka kaste zem bardachoka ir kur likt filtru bet vinna nav paredzets likt to filtru jo kaste ir ka viena vesela un nevar neviena vieta attaisit.

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Voyagers man 2003g. Debesu brinums ka kaste zem bardachoka ir kur likt filtru bet vinna nav paredzets likt to filtru jo kaste ir ka viena vesela un nevar neviena vieta attaisit.

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

reno: "Labs vakars! Tātad-laiciņš pagājis-cerams,ka ne tikai mēnešu ziņā,bet arī detaļu pieejamības ziņā LV!Joprojām māc ziņkāre par CV 97'' salona filtriem. Un tikai nesakiet,ka tādu nav-es Jums neticēšu "

Nu cik es arī esmu šeit studējis tad līdz '01 gadam tādu salona filtru nēesot.
p.s. citi uztaisot paši, bet kā to izdarīt es nezinu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Salona filtrs.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online