atslēgas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » atslēgas

Lapas: [1] 2
atslēgas ( 2785 )
girtuks

6 ziņas

PM

Sveiki visiem! Sakiet kāds varbūt nezin ko var izdarīt lai neslēgtos ciet durvis? Man ir 2000. gada un durvis aizslēdzas pie 30km\h

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

girtuks: "Sveiki visiem! Sakiet kāds varbūt nezin ko var izdarīt lai neslēgtos ciet durvis? Man ir 2000. gada un durvis aizslēdzas pie 30km\h"

Manuālī rakstīts:
The Automatic Door Locks can be enabled or disabled by
performing the following procedure:
1. Close all doors and place the key in the ignition
switch.
2. Cycle the ignition switch ON/OFF four times ending
in the OFF position. (do not start the engine)
3. Within 10 seconds of the final cycle, press the interior
driver’s door lock switch to the LOCK position.
4. A single chime will sound to signify that you have
successfully completed the programming.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

girtuks: "Sveiki visiem! Sakiet kāds varbūt nezin ko var izdarīt lai neslēgtos ciet durvis? Man ir 2000. gada un durvis aizslēdzas pie 30km\h"
tev ir paradums izkāpt no braucoša auto?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

West

30 ziņas

PM

PASSATizhi: "tev ir paradums izkāpt no braucoša auto?"

Pēcāk apstājoties durvis pašas neatslēdzas un ja pekeles vai bērni vai ome sāk durvis raustīt.

Atbildēt uz šo ziņu
girtuks

6 ziņas

PM

tur jau tā lieta, ka pats izkāp aizej apkārt bērnu izlaist a durtiņas ta ciet:)

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ja pats kāp ārā, tad domājams atslēgas jāņem līdzi... un izņemot atslēgu, durvis atveras. ja nekāp, tad neredzu nekādu problēmu nospiest slēdzi. es domāju ka tā ir ļoti laba fukcija. durvūm IR jābūt ciet braucot.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

JurisB

179 ziņas

PM

Nu ja viņš pašas neatslēdzas apstājoties, tad mani ar tas reāli besītu... 2004tajam zinu, ka šo var uzlikt kompī paspaidot podziņas, bet neesmu mēģinājis, jo nav bijusi vajadzība. Manam sānu elektriskās tāpat bloķējas braucot bet ar roku lielākā daļa manu pasažieru nemaz nezina, ka var atvērt.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

JurisB

179 ziņas

PM

PASSATizhi: "ja pats kāp ārā, tad domājams atslēgas jāņem līdzi... un izņemot atslēgu, durvis atveras. ja nekāp, tad neredzu nekādu problēmu nospiest slēdzi. es domāju ka tā ir ļoti laba fukcija. durvūm IR jābūt ciet braucot."

Atvedu pa ceļam omi uz mājām, palīdzu izkāpt - atslēgas jāņem līdz? Jāslāpē nost? Piebraucu darba kolēģi (sievieti) pa ceļam paņemt, jāiemet soma bagāžniekā - jāslāpē nost, atslēgas jānem līdz? Nevajag pārspīlēt!

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » atslēgas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online