autonomka » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » autonomka

Lapas: 1 [2] 3 4
autonomka ( 7762 )
Kauls

43 ziņas

PM

HC: "Pulti un sūkni paņēmu lietotu no Mercedes Sprinter ar uzlikšana maksāja 80 ls,"

Varētu drusku sīkāk, ka jadara,kas kur japerk, un vai vis beidzas tikai ar pults un sūkņa iegādi. Kāda gada Mersīšu, vai vojitis pectam nau japarprogramē.? Cik apmēram tas sūknis ar pulti maksā.,???? Vai pats to var visu izdarit, ja rokas īstajā vietā?
2.8 CRD 2006

Atbildēt uz šo ziņu
HC

15 ziņas

PM

Žēl ka mans meistars kas to taisija ir sapņu zemē Anglijā, pats neesu līdis apakšā un skatijie kas tur ir jo uzliku to pagajošā ziemā, kad apnika ka nevar iedarbinā lielā salā. vari uzvanīt man 29726256 man ir viena pults un sūknis man 2,8 CRD 2004 g

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

HC: "Žēl ka mans meistars kas to taisija ir sapņu zemē Anglijā, pats neesu līdis apakšā un skatijie kas tur ir jo uzliku to pagajošā ziemā, kad apnika ka nevar iedarbinā lielā salā. vari uzvanīt man 29726256 man ir viena pults un sūknis man 2,8 CRD 2004 g"

Vai jāsataisa, kāpēc nelec. Manējais lec ar pirmo vēl joprojām. Paraustās, bet iet! (2 sprauslas uzrdījās padilušākas - ganjau tāpēc raustās piemās sekundes.)
Bet vispār fīča varētu būt laba.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

ritvars88

67 ziņas

PM

tas pults ir vajadzīgs ar kkadam smadzenitem, un suknis tas ir lai tosolu dzenatu vai degvielas sūknis?

Atbildēt uz šo ziņu
HC

15 ziņas

PM

Man uzlika šo pulti http://www.siltsauto.lv/izstradajumi/vadibas-elementi/programmejamais-taimeris.html , un parastais tosola cirkulācijas sūknis, Geste piedāvā visu komplekt par 300 LS

Atbildēt uz šo ziņu
Danger

149 ziņas

PM

HC: "Man uzlika šo pulti http://www.siltsauto.lv/izstradajumi/vadibas-elementi/programmejamais-taimeris.html , un parastais tosola cirkulācijas sūknis, Geste piedāvā visu komplekt par 300 LS"

Cik man ir zinams visiem webasto ir tie cirkulacijas sukni komplekta.Vajag uzlikt tikai to pulti ,vai modinataju.Bet tas viss pie specukiem.Aizbrauc un parunajes,par konsultaciju vini naudu nenem.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

ritvars88

67 ziņas

PM

es jau runāju ar elektriķi, viņš man arī teica ka tam sūknim ir jābut jau pie autonomkas

Atbildēt uz šo ziņu
HC

15 ziņas

PM

Diez vai būs sūknis jo tosolu dzenēnā ūdenssūknis kad auto ir palaists jo autonomka ieslēdzas kad auto darbojas

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » autonomka
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online