autonomka » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » autonomka

Lapas: 1 2 [3] 4
autonomka ( 7766 )
Kauls

43 ziņas

PM

Vai ir iespējams autonomku atslegt pavisam, uztaisīt uz slēdzi salonā,ja pieliek sūkniti? Lai viņa vairs vispār kopā ar klimatkontroli nestrāda. Vai tāda sistēma ir darboties spējīga? Braucot kad motors ir silts tad viņa vairs nestrādas,tad arī vasarā viņa vairs neieslēgsies no ritiem. Vai vel labak,uztaisīt uz talvadibas pulti?

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Kauls: "Vai ir iespējams autonomku atslegt pavisam, uztaisīt uz slēdzi salonā,ja pieliek sūkniti? Lai viņa vairs vispār kopā ar klimatkontroli nestrāda. Vai tāda sistēma ir darboties spējīga? Braucot kad motors ir silts tad viņa vairs nestrādas,tad arī vasarā viņa vairs neieslēgsies no ritiem. Vai vel labak,uztaisīt uz talvadibas pulti?"

Braucot, kad motors ir pietiekoši silts, tā tāpat atslēdzas. Ja darbojas, tātad vai nu liels siltumpatēriņš salonā (tad saltu ar atslēgtu), beigts termostats vai kāda cita ķibele. Vasarā viņ iedarbojas, lai uzsildītu dzinēju. Silts dzinējs mazāk aizaug, patērē mazāk degvielas, mazāk piesārņo atmosfēru un mazāk lūzt... Vienīgais, kas man nepatīk, ir kat tā iedarboja uz manu 3 min braucienu uz darbu un tad rūc, kamēr atdziest - tērē aķi. Bet tad es neslēdzu klimu iekšā, ja vien nav jāatkausē logi.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Kauls

43 ziņas

PM

Tur jau ta lieta ka pa pilsetas isajiem parbraucieniem autanomka visu laiku strada kautgan salons ir karsts un motors sasniedzis darba tempreturu. Ja uztaisitu uz sledzi(auto signalizacijas radio pulti) vinu varetu darbinat kad ilgaku laiku kautkur jastav un jagaida kautkas,sikie kad masina pie veikala aizmigusi nebutu motors jadarbina. Tad kautvai katru ritu ejot uz auto uz 5-7 minutem vinu iedarbina un motors jau silts,un pie darbojoshos dzineja vina vairs nebutu vajadziga. Jo ziema pa pilsetu man vina darbojas praktiski visu laiku,termostats man ir jauns pagaishgad ielikts, un darbojas viss ok,no rira 2 min un salona nak silts gais,pec 5 min jau nak 30 gradu silts gais,bet tas kad motors kopa ar autanomku, stavot uz vietas pie -12 gradiem. Webasto orginalie varianti bishki pa salitu tam pultim.

Atbildēt uz šo ziņu
DZEKINS

113 ziņas

PM

Manejam bendziniekam ir rupnicas likta, ar septindienu taimeri.bija laba stelle,..soziem tik neiet vairak, vel nezinu tik, kas par vainu varetu but.pus tikai aukstu gaisu:(

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

JurisB

179 ziņas

PM

Kauls: "Tur jau ta lieta ka pa pilsetas isajiem parbraucieniem autanomka visu laiku strada kautgan salons ir karsts un motors sasniedzis darba tempreturu. Ja uztaisitu uz sledzi(auto signalizacijas radio pulti) vinu varetu darbinat kad ilgaku laiku kautkur jastav un jagaida kautkas,sikie kad masina pie veikala aizmigusi nebutu motors jadarbina. Tad kautvai katru ritu ejot uz auto uz 5-7 minutem vinu iedarbina un motors jau silts,un pie darbojoshos dzineja vina vairs nebutu vajadziga. Jo ziema pa pilsetu man vina darbojas praktiski visu laiku,termostats man ir jauns pagaishgad ielikts, un darbojas viss ok,no rira 2 min un salona nak silts gais,pec 5 min jau nak 30 gradu silts gais,bet tas kad motors kopa ar autanomku, stavot uz vietas pie -12 gradiem. Webasto orginalie varianti bishki pa salitu tam pultim. "

Nu nez - manam 2.5CRD atslēdzas, kad dzinējs silts. Pie -20 un dāmām salonā (pečka uz max)- tad gan nesatsl`edz`as vairs. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Kauls

43 ziņas

PM

JurisB: "
Nu nez - manam 2.5CRD atslēdzas, kad dzinējs silts. Pie -20 un dāmām salonā (pečka uz max)- tad gan nesatsl`edz`as vairs. ;)
"

Man ari atsledzas,bet iet runa ka vajag uztaisit ka bez motora piedarbinasanas autonomka strada.

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Kauls: "
Man ari atsledzas,bet iet runa ka vajag uztaisit ka bez motora piedarbinasanas autonomka strada.
"

Nu bet pat to tak jau iepriekšējās 2 lapās tika apspriests...

Tu jautāji:"Kauls: "Vai ir iespējams autonomku Atslegt pavisam"

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Kauls

43 ziņas

PM

Gribu panakt lai vinu varu kontrolet. Ieslegt un izslegt kad velos,vis labak ar talvadibas pulti.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » autonomka
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online