Labdien, plānoju pirkt Town & Country 1999 gada, kam man jāpievērš uzmanība? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien, plānoju pirkt Town & Country 1999 gada, kam man jāpievērš uzmanība?

Lapas: 1 2 [3]
Labdien, plānoju pirkt Town & Country 1999 gada, kam man jāpievērš uzmanība? ( 4364 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Auto pārbūve gan nav ekonomiski izdevīga. Kāds ir, tāds ir. Ja nepatīk, pērk tādu kā patīk.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

migano: "

Nē nu, labi, varu jau 3K eur ielikt savā DC 3.0, kuram jaunas LPG sprauslas, ģenerators, resnie amīši labi, izplūde uz pakaļgalu jauna, jauns degv. sūknis.
Uzmetinās sliekšņus, nomainīs sapuvušās aizm. durvis, sānu durvis utt, nomainīs vai saremontēs motoru

Bet tāpat tas paliks īsais, nevis grands un paliks tas, ka pat spoguļi ar roku jāregulē un nav centrālā atsl. utt. Plikākais no plikajiem DC assembled in Canada

"

Man bija vēl plikāks - Plymouth. Tam kreisajā pusē tikai vadītāja durvis un stiklu pacēlāji ar roku jākruķī. Bet par to 14" riteņi derēja,,,

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

migano

351 ziņas

PM

InsekC: "

Man bija vēl plikāks - Plymouth. Tam kreisajā pusē tikai vadītāja durvis un stiklu pacēlāji ar roku jākruķī. Bet par to 14" riteņi derēja,,,"

Tieši tā, man arī slīdošās durvis tikai labajā pusē un mazās riteņu rumbas.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien, plānoju pirkt Town & Country 1999 gada, kam man jāpievērš uzmanība?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online