Labdien, plānoju pirkt Town & Country 1999 gada, kam man jāpievērš uzmanība? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien, plānoju pirkt Town & Country 1999 gada, kam man jāpievērš uzmanība?

Lapas: [1] 2 3
Labdien, plānoju pirkt Town & Country 1999 gada, kam man jāpievērš uzmanība? ( 4365 )
Oskarsslakota

2 ziņas

PM

Sveiciens visiem. Plānoju iegādāties Town & Country, bet līdz šim nav bijusi nekāda saskare ar šo modeli vai Chrysler kā tādu. Vai varētu lūgt praktiskus padomus, kādiem tehniskiem parametriem man ir jāpievērš uzmanība, apskatot auto uz plača?

Kā arī kādas ir tehniskās "Slimības", kas biežāk piemeklē šos modeļus?

Plānoju šo: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/bfkex.html

Būšu pateicīgs par jūsu komentāriem un viedokļiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Noskrejiens neatbilst uzraditajam vinam ir ne mazak ka 300 000 km nesaku ka tas auto ir slikts bet besi sutie saraksta visadus brinumus lai tik kads peizvana vispar beigas tur vis pilnigi savadak izskatas neka sarakstits sludinajuma

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

jau bildēs tāds ļoti samocīts izskatās. vienīgais pluss ir pareizais salons. es nepirktu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Oskarsslakota

2 ziņas

PM

Ezis2: "Noskrejiens neatbilst uzraditajam vinam ir ne mazak ka 300 000 km nesaku ka tas auto ir slikts bet besi sutie saraksta visadus brinumus lai tik kads peizvana vispar beigas tur vis pilnigi savadak izskatas neka sarakstits sludinajuma "

Kas ir vājās vietas Town & Country, kam man ir jāpievērš uzmanība apskatot potenciālo spēkratu?

Atbildēt uz šo ziņu
DZEKINS

113 ziņas

PM

Nu pirmkart,..vai labi darbojas dzinejs,gan uz bendzina un ari gazi.Lai dzinejs neraustas,nebubina.Domaju braucot,uz visadiem abgriezieniem.Ieteiktu pabrauktu taa,lai karba ir parslegusies pedeja atruma,un tad nolaist uz kadiem 1200 lidz 1600 apgriezieniem kaut kur..si situacija dzinejam nepatiks ,ja bus kas čupā.
Otrkart,...ka sledzas karba,..lai parsledzes uz augsu smuki peldosi,un ari uz leju..bez sitieniem un ravieniem.
Treskart,...iesaku pabraukt likloci ta paatrak uz kadiem 80km/h ka minimums,..lai noteiktu vai beigti kads no ritenu gultniem(saliti sanak ja jamaina kads no tiem).

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

migano

351 ziņas

PM

Var iespamot vecā tēmā, bet interesants šis šķiet:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/dxmln.html

Kas tā par 240 litri LPG bāku ?
Tas koferis jeb grīdas paaugstinājums, kas atvērtā bagāžnieka bildē ?
Tad jau sanāk, ka balons kādi vismaz 150 kg vien.

Vai tad tā gada aparātam 5 ātrumu automāts ? Tāds eksistē ?

Vizuāli jau itkāneko izskatās, nav vismaz spārni un bagāža jau izrūsējusi, bet komplektācija laikam pašvaka, ne ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "Var iespamot vecā tēmā, bet interesants šis šķiet:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/dxmln.html

Kas tā par 240 litri LPG bāku ?
Tas koferis jeb grīdas paaugstinājums, kas atvērtā bagāžnieka bildē ?
Tad jau sanāk, ka balons kādi vismaz 150 kg vien.

Vai tad tā gada aparātam 5 ātrumu automāts ? Tāds eksistē ?

Vizuāli jau itkāneko izskatās, nav vismaz spārni un bagāža jau izrūsējusi, bet komplektācija laikam pašvaka, ne ?

"

Nu laikam tas kas redzems bagaznieka ari ir ta tvertne dzeneetas uz krieviju ,savadak nav izskaidrojams kam vajag tadu gazes tilpumu, Nav vinam nekadu 5 atrumu.
Par gazi protams karteejie meli nav tur nekada jaunakas paaudzes gaze, 5-6 paaudze maksa tik pat cik sitam cena noradita.
Komplektacija ir Limited vis pilnakais un vis eertaakais salons 96-00 mpodeliem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: " Nu laikam tas kas redzems bagaznieka ari ir ta tvertne dzeneetas uz krieviju ,savadak nav izskaidrojams kam vajag tadu gazes tilpumu, Nav vinam nekadu 5 atrumu.
Par gazi protams karteejie meli nav tur nekada jaunakas paaudzes gaze, 5-6 paaudze maksa tik pat cik sitam cena noradita.
Komplektacija ir Limited vis pilnakais un vis eertaakais salons 96-00 mpodeliem.
"

Nu, jā, dīvaina tā tvertne.
Tā man netīšām sanāca, ka piedāvā grand voyageri limited, 2002. 2.5 dīzelis.
Itkā ļoti labā stāvoklī, vēl neesmu redzējis
Šie laikam ir tikai ar manuālo kārbu, cik saprotu.
Vai ir kas tāds, ka kliegtu - nekad 2.5 crd dīzeli
Jā, saprotu, tikai 140 zirgi, palēns droši vien.

Ir kāds kategoriski NĒ arguments tieši uz 2.5 crd šī gada ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien, plānoju pirkt Town & Country 1999 gada, kam man jāpievērš uzmanība?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online