Automatiskās pārnesumu kārbas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automatiskās pārnesumu kārbas

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7
Automatiskās pārnesumu kārbas ( 14508 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Unima"]uzzinaashu: "
maskavas ielaa virzienaa uz salaspili, prms tenisa kortiem, serviss skorpions. jaajautaa peec kaarbu meistara Aleksandra.

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

:cry: Veči viņa numurs ir 9480852.Aleksandrs,kādreiz visus pie viņa sūtiju,lētāk ir,bet visu laiku tas lētums apgriezās bokam,kad trešo reizi izņēmu no viņa autiņu un aizdzinu uz Ģetrūdes ielu,jo bij pagājuši jau 3.mēn.kā viņš remontē,un kad tur bij tādi brīnumi,kad tā kārba ilgāk pa nedēļu nebūtu gājusi,precīzi divas atsperes smadzenēs bij otrādi,tas bij iemesls kapēc viņa negāja,divi eļošanas kanāli ciet,tas bij iemesls lai pēc nedēļas viņa nobirtu :cry: Varbūt tagat ir kautkas mainijies,Esmu ar Sašu ļoti labās atiecībās,tā ka ja vēlaties ekspermentēt variet droši atsaukties uz manīm,jo kluba biedriem viņš arī atlaides dod :shock: Piebildīšu vel kad sausa kārba apakšā nebūs nekad :!:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu redzees. man vinjsh kaarbu salaboja ... cik ilgi ies redzeesim.
un no manas puses atkal ir labas atsauksmes. vaacijaa pirkti autinji (ne tikai CV) ar nokautaam kaarbaam, ar treileri shurp un pie vinja taisiiti. atpakalj ne 1 nav dziits. ar tiem meistariem kaa ar biteem - nekad nevar zinaat kas un kaa.

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Bango"]:cry:: "

ar to gribeeji teikt, ka labaak uz gjertruudes ielu neka maskavas?

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

wizard

654 ziņas

PM

Eziz
Ne, kārbas viņš nejauc. to es izdarīju pats.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Bango

974 ziņas

PM

Uz pārdošanu jebkurš skatās kur lētāk :!: Bet tā jau ir kad kā ar bitēm,vienkārši es atēdos un ne tikai es,vel ja kārba garantijas laaikā nobirst Ģetrūdes ielā saremontē bez bazara,bet Saša grib pierādīt ka tā nav viņa vaina un īstenībā tā arī nav viņa vaina,jo viņš samaina to detaļu kas ir vainīga par citām detaļām garantiju nenesot un vienmēr atrunājas kad (metal uzstal)Ģetrūdes ielā maina visu ieskaitot gidromuftu,tapēc jau tā cena salasās :? Tas katram pašam jāspriež,braukt vai jāties :!:

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

nu pat kau info saak palikt pa daudz lai izdaritu izveeli

divi jaut:
1. gjertruudes ielas kvalitaate cik saprotu ir laba, a cena velk uz RAAP pusi?
2. cik dienas nedeeljas videeji labo kaarbu kurai kautkas tek? man gjertruudes iela pat nemaaceeja pateikt cenu -jo visdriizak vaniiga buus mufte varbuut veel kautkas... (augstaak jau taada lieta par gjertruudes ielas noveerojumiem tik piemineeta..)
pld

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

aigarsprei

36 ziņas

PM

Hmm es vnk neiebraucu, atgriežoties tēmas sākumā, vai ta pretbuksēšanu nenodrošina track ON/OFF

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler GV 02 3.3L +gāze

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Automatiskās pārnesumu kārbas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online