Automatiskās pārnesumu kārbas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automatiskās pārnesumu kārbas

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7
Automatiskās pārnesumu kārbas ( 14508 )
Kvatra

746 ziņas

PM

aigarsprei"]Hmm: "

nodrošina Visiem modeljiem jau nav taada!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bango"]Tas: "

Bango bija pilniiga taisniiba!
pie taa Aleksandra nevajadzeetu braukt.
1) visu laiku pile elljas zem kaarbas. pieljaavu domu ka veel bliives jaunas un ganjau "iestaasies vietaa" un buus sauss ...
nesagaidot kameer bliives ierikteesies -
2) vakar atbraucot maajaas no kaarbas izdzina visu ellju. kas par vainu nezinu.
shoriit aizvilku auto atpakalj pie "meistara" Sashas, kursh teica ka lai arii kaarba ir pabraukta gadu, pusotru vareeshot nogaast bez probleemaam.
skopie parasti maksaa divreiz. jociigi ... es itkaa neesmu no tiem skopaakajiem ...
njepovezlo ...

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Man pirms kaada laika ar visu ellju izdzina, pie vainas bij gumijas trubas, kas uz kaarbas radiatoru iet, vienaa bij adatas lieluma caurums, caur kuru tad ar visa skaade notikaas, labi, ka laikus pamaniiju, jo biju jau ar pustukshu kaarbu no reezeknes liidz madonai atvilcis :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

iespeejams ka maneejai kaukas liidziigs, jo nekaadu krakshkju vai trokshnju nebija ... ceru ka tikai trubas vaina.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

man ir pamatotas aizdomas ka mans Aleksandrs nav tas Aleksandrs par kuru runaa Bango
vaardi vienaadi, abi uz maskavas ielas remontee autinjus ,bet telefona nr. dazhaadi!
funny!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki!

Nupat savam svaigi iegādātajam autiņam atklāju, ka tek automātam eļļa(tā mani V8 apgaismoja)- sarkanīga tāda. Izvelkot to šupu- eļļa tīra, apmēram līdz atzīmei "warm", un tālāk aiziet mazliet līdz "hot". Pacēlu to pusi augšā- nevaru īsti saprast no kurienes tad sūcās. Precīzāk sakot- paceļot to bandūru uz tā mazā domkratiņa(lai arī oriģinālā)- bail galvu bāzt apakšā Pie kam pielaižot, tāds kā kluss tikšķis kreisajā pusē(nu virziens apmēram zem akumulatora). Vai tas tikšķis varētu no kārbas nākt. Man tikai setdien ir vieta iekš TC Motors uz diagnostiku un apkopi- jautājums, vai man urķēties ap tām trubām vai gaidīt to sestdienu un nekas nenotiks, ja pa starpai kur izbraukšu ar?

Sorre par tik daudz dumiem jautājumiem

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Elfinjsh"]Sveiki!

Nupat: "

manaa gadiijuma bija stipri liidziiga situaacija - suucaas ellja un pa retam arii bija itkaa nekaitiigs tikskjis, kurs peec iisa briizha darboshanas pazuda vai noslaapeejot un piedarbinot pazuda. nekaaadu breeku neceelu un turpinaaju braukt, jo eljas nopluudes remonts bija ieplaanots un cereeju, ka pie reizes arii paskatiisies kas iekshaa dziivo - beidzas ar to ka netiku ar auto liidz servisam un kaarba noklaajas pilniigi nemanot ar nelielu klik pie aatruma ap 20 km/h ripinot no uzkalninja...
shodien buus defektaacija un jau informeeja, ka leeti tas nelixies, apmeeram 1/4 no auto veertiibas...

neveelos sabiedeet, bet spried pac braukt vai uzreiz raadiit servisam to automaatu, bl@
sore par lamaashanos

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Kvatra

746 ziņas

PM

Gar kaarbas karteri ar var suukties ellja!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Automatiskās pārnesumu kārbas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online