|
ziggy69

11 ziņas
PM
|
2014-01-10 21:57:32
Sveiki. Varbūt varat palīdzēt noteikt problēmu.
Nopirku Chrysler Voyager 03 2.4 automats. Sākumā nebija nekādas problemas. Pec nedēlas sākās problēmas ar automātu. Negribēja pārslēgties 2 robā. Tahometrs uzkāpa lidz 3000 citreiz lidz 4000 un nepārslēdzās. Atlaižot nedaudz gāzes pedāli viņš ar mazu sitienu parsledzas uz 2 robu, bet ja pec tam kad ir pārslēdzies uzspiež uz gāzes pedāļa ta stiprāk vinš pārmet atkal zemākā un sākas atkal tas pats. Un Tas pats notiek ar visiem robiem.
Pārbāudīju eļļas līmeni un konstatēju ka kārbā bija ēļļa pa maz. Nopirku, pielēju. Braucu pāris dienas bez bēdu.
Pēc pāris dienām sākās tas pats.
Aizdzīnu uz servisu uzliku uz kompja, neuzrādija neko, vienīgi veco kļudu kas bija jau izlabota. Izdzēsa man kļūdu un atkal autiņš ripoja pāris dienas kā nekas nebūtu bijis.
pēc pāris dienam atkal Sākās atkal viss vecais. Aizdzīnu uz servisu atkal. Uzlika uz kompja un kompis neko neuzrāda.
Servisā ieteica nomainīt eļļu un fitru kārbai itkā vajagot palīdzēt.
Tā ari nomainīju un autiņš atkal ripo ka butu jāripo.
Diemžel ripo nedēļu un sākas kārtējo reizi vecais niķis.
Diemžel nedzīvoju LV un pie laba Chrysler speciālista netieku. Seit ir Chrysler centrs, bet tur remonts var izmaksat loti dargi. Tā kā iztieku ar parastu Latviešu servisa pakalpojumiem.
Varbūt kāds zin kur tas nīķis slēpjas un kas būtu tur pie vainas. Kura detaļa man rada tās problēmas.
Jau iepriekš paldies.
Ar cieņu Zigis.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2014-01-10 23:07:22
ziggy69: "Sveiki. Varbūt varat palīdzēt noteikt problēmu.
Nopirku Chrysler Voyager 03 2.4 automats. Sākumā nebija nekādas problemas. Pec nedēlas sākās problēmas ar automātu. Negribēja pārslēgties 2 robā. Tahometrs uzkāpa lidz 3000 citreiz lidz 4000 un nepārslēdzās. Atlaižot nedaudz gāzes pedāli viņš ar mazu sitienu parsledzas uz 2 robu, bet ja pec tam kad ir pārslēdzies uzspiež uz gāzes pedāļa ta stiprāk vinš pārmet atkal zemākā un sākas atkal tas pats. Un Tas pats notiek ar visiem robiem.
Pārbāudīju eļļas līmeni un konstatēju ka kārbā bija ēļļa pa maz. Nopirku, pielēju. Braucu pāris dienas bez bēdu.
Pēc pāris dienām sākās tas pats.
Aizdzīnu uz servisu uzliku uz kompja, neuzrādija neko, vienīgi veco kļudu kas bija jau izlabota. Izdzēsa man kļūdu un atkal autiņš ripoja pāris dienas kā nekas nebūtu bijis.
pēc pāris dienam atkal Sākās atkal viss vecais. Aizdzīnu uz servisu atkal. Uzlika uz kompja un kompis neko neuzrāda.
Servisā ieteica nomainīt eļļu un fitru kārbai itkā vajagot palīdzēt.
Tā ari nomainīju un autiņš atkal ripo ka butu jāripo.
Diemžel ripo nedēļu un sākas kārtējo reizi vecais niķis.
Diemžel nedzīvoju LV un pie laba Chrysler speciālista netieku. Seit ir Chrysler centrs, bet tur remonts var izmaksat loti dargi. Tā kā iztieku ar parastu Latviešu servisa pakalpojumiem.
Varbūt kāds zin kur tas nīķis slēpjas un kas būtu tur pie vainas. Kura detaļa man rada tās problēmas.
Jau iepriekš paldies.
Ar cieņu Zigis." problēmu rada normalas diagnostikas trūkums. Latviešu imigrantu nederīgos padomus neklauci. nopērc vadu, un nolasi kļūdas. un kur palika ta eļļa, ka bija japielei? pielēji pareizo?
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2014-01-11 00:17:01
Par sito es pasmineju ka cilvelki, es atvainojos ir nejegas ka nesaprot elementaras lietas ja ella ir pazudisi kautkur tad logiski ir jasak meklet kapec un kur pazuda ? nevis tupa pielejam klaat un braucam talaak
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2014-01-11 00:29:11
meža zvēr, nepaliec rupš
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
ziggy69

11 ziņas
PM
|
2014-01-11 16:50:02
PASSATizhi: "problēmu rada normalas diagnostikas trūkums. Latviešu imigrantu nederīgos padomus neklauci. nopērc vadu, un nolasi kļūdas. un kur palika ta eļļa, ka bija japielei? pielēji pareizo?" Pielēju pareizo eļļu. Nopirku Chrysler centra. Eļļa pazuda jo blīve zem kārbas bija uzlikta vecā kad iepriekšējais saimnieks bija mainījis eļļu. Tur arī bija sūce.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
ziggy69

11 ziņas
PM
|
2014-01-11 16:53:48
Ezis2: "Par sito es pasmineju ka cilvelki, es atvainojos ir nejegas ka nesaprot elementaras lietas ja ella ir pazudisi kautkur tad logiski ir jasak meklet kapec un kur pazuda ? nevis tupa pielejam klaat un braucam talaak " Es nopirku autinu. pazuda eļļa, pielēju eļļu lai redzētu vai līmenis atkal krītas. Nopērkot autiņu tu taču nevari redzēt uzreiz kas isti lācītim vederā...
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2014-01-11 21:33:23
ziggy69: "Es nopirku autinu. pazuda eļļa, pielēju eļļu lai redzētu vai līmenis atkal krītas. Nopērkot autiņu tu taču nevari redzēt uzreiz kas isti lācītim vederā... " Labi labi ta veretu buut sada raskladaa bet lainu ka domaju ka bez karbas remonta diemzeel neiztiksi..
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|
|
ziggy69

11 ziņas
PM
|
2014-01-12 15:10:25
Ezis2: " Labi labi ta veretu buut sada raskladaa bet lainu ka domaju ka bez karbas remonta diemzeel neiztiksi.. " Vēlos uzzināt vai tā ir kāda mehāniska broblēma, vai tikai kas saistits ar elektroniku vai dačikiem?
Paldies jau iepriekš.
Atbildēt uz šo ziņu
|