Par riepām » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Par riepām

Lapas: [1]
Par riepām ( 2799 )
Arizon

42 ziņas

PM

Sveiki!
Gribēju nedaudz pakonsultēties par riepu platumiem.
Man ir iespēja dabūt 235/55/R16 vasarenes (protams, nelikšu ziemā es viņas virsū), taču man nav iespējas pārbaudīt, vai tādas nebūs man par platu? Šobrīd virsū stāv standarts - 215/65/R16. Automašīna - T&C, 96.g.
Paldies pat padomiem!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ļoti zemas. augstumu vajag vismaz 60, labāk 65.
235 platums ir pieņemams, bet jāzin cik plati diski un kāds iznesums, lai nestrīķē kkur. šādam platumam vajag vismaz 7.5J diskus

man ir 235-70-16, uz 8J diska, un ir baigi labi.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Arizon

42 ziņas

PM

PASSATizhi: "ļoti zemas. augstumu vajag vismaz 60, labāk 65.
235 platums ir pieņemams, bet jāzin cik plati diski un kāds iznesums, lai nestrīķē kkur. šādam platumam vajag vismaz 7.5J diskus

man ir 235-70-16, uz 8J diska, un ir baigi labi."

Neesmu īsti pārliecināts, bet esmu dzirdējis, ka augstuma cipars ir procenti no platuma, tātad 235/55 būtu aptuveni tikpat augstas kā 215/65. Varbūt arī kļudos...
Man tie diski ir tādi - oriģinālie, sastopami lielākajai daļai tāda gada T&C. Kāds šiem ir tas J? Zinu, ka prasās pēc resataurācijas...

Atbildēt uz šo ziņu
Arizon

42 ziņas

PM

Arizon: "
Neesmu īsti pārliecināts, bet esmu dzirdējis, ka augstuma cipars ir procenti no platuma, tātad 235/55 būtu aptuveni tikpat augstas kā 215/65. Varbūt arī kļudos...
Man tie diski ir tādi - oriģinālie, sastopami lielākajai daļai tāda gada T&C. Kāds šiem ir tas J? Zinu, ka prasās pēc resataurācijas...
"

Aizmirsu bildi ielikt -
http://www.bildites.lv/images/k2qdggo41xa4xuzog7.jpg

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

originālie šķiet bija 6.5, un tad 235 ir par daudz, bet drošībai vajag parbaudīt . un neļauj vairs nekad likt ārpusē sitamos atsvarus

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Arizon

42 ziņas

PM

PASSATizhi: "originālie šķiet bija 6.5, un tad 235 ir par daudz, bet drošībai vajag parbaudīt . un neļauj vairs nekad likt ārpusē sitamos atsvarus "

Par tiem atsvariem zinu. Šito fočēju, kad tikko nesen biju nopircis auto, tagad jau atsvari aizvākti un līdz ar jaunajām riepām salikti ir iekšā līmējamie:D
Kā lai zinu, cik tas platums diskam? Tur jābūt rakstītam? Rīt papētīšu.

Atbildēt uz šo ziņu
Cuper

4 ziņas

PM

Man stav 225/75/15, bet par diskiem gan nevarēšu pateikt.Nekas nekur neķeras.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000g 3.3 gāze/benzins

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Par riepām
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online