Motoreļļa! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Motoreļļa!

Lapas: 1 [2] 3
Motoreļļa! ( 7614 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tagad saprotu kādēļ atlasā tik lielos apmēros pārdodas ķinas detaļas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

Nu jā. Ten jau arī domas dalās.
Pakonsultēšos un pameklēšu info vēl ;-)
Paldies JUms par atbildēm

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Voidžeriem sintētika ir jālej automātiskajā kārbā nevis dzinējā.

Īsti neredzu saistību ar ķīniešu detaļām. Pats dīzelī leju pussintētiku 10w-40, API SL/CF kvalitātes (šobrīd Lotos). Vienkārši 10w-40 viskozitātes sintētika pie mums nav nopērkama. SL/CF kvalitāte tālu pārsniedz SG/CD (minimālā prasība pēc rokasgrāmatas) kvalitāti. Eļļu joprojām neēd, caur blīvēm netek, atgāzes karterī negāžas un TA mērījumā ir zemākas kā jaunajiem auto, zem vārstu vāka nogulsnes nav redzamas, degvielas patēriņš nepārsniedz rokasgrāmatā norādīto (ir pat zemāks).
Filtru lieku nevis ķīniešu, bet oriģinālo Mopar no TC-Motors.

Turklāt liela daļa sintētikas ir jau pēc būtības sačakarēta to pielāgojot kvēpu filtriem (Low SAPS, ACEA C1,2,3).

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

euu, nevajag mēģināt maskēt savu skopumu vai stereotipus zem pseido racionalitātes protams var liet arī tīru minerālo, uz priekšu brauks un nekas neuzsprāgs bet ietaupīt nieka 10-15 eur un nopirkt jau pēc noklusējuma sliktāku produktu, man škiet nav gudri.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kāda ražotāja kādu eļļu tad esi savējam ielējis un kādu eļļas filtru ielicis?

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

Tikai nesākat strīdēties dēļ eļļas. Katdam savs. Es vnk tik pajautāju jūsu viedokli bet jūs sākat .....

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: "euu, nevajag mēģināt maskēt savu skopumu vai stereotipus zem pseido racionalitātes protams var liet arī tīru minerālo, uz priekšu brauks un nekas neuzsprāgs bet ietaupīt nieka 10-15 eur un nopirkt jau pēc noklusējuma sliktāku produktu, man škiet nav gudri."

Runa jau nav par 10 eur ietaupījumu, bet jēgu to darīt, nevajag jau liet eļļu pa 2 eur litrā. Es nekad neesmu licis pašu lētāko mašīnā, vienmēr izvēlos dārgākas detaļas, ja no tā būs arī labāka kvalitāte. Bet kādā jēga vecā motorā liet sintētiku, kurš to tāpat caur brīvslēgiem laiž ārā, jo sintētika vienkārši ir šķidrāka, dīzelim vēl varbūt, lai ziemā vieglāk pielaist. Savam tagadējam taunam protams ielēju sintētiku, bet ne jau 15. g vecai mašīnai ar 300tk nobraukumu.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Motoreļļa!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online