Kludu kodi 62 un 51 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kludu kodi 62 un 51

Lapas: [1]
Kludu kodi 62 un 51 ( 5668 )
noris35

24 ziņas

PM

Labdien! Esmu aprikojis savu 1997g 3.3 Dzeri ar gazi, 5 menesus braucu bez problemam.
Saplisa gaisa truba, kas iet uz akselatoru. Kamer samekleju jaunu, pagaja nedela. Pec gaisa trubas nomainas, braucot uz gazi, iesledzas chekc engine lampina un noslapa motors. Atsledzot gazi, braucot uz degvielu, notika tas pats - masina noslapa. Izgriezot kompi, uzrada kludas 62 un 51. Ja pareizi iztulkoju kodus, problema saistita ar lambdas zondi un gaisa masas meritaju. Vai tas nozime, ka jamaina abi divi vai ari tas norada uz kadu citu problemu?Ko varetu ieteik darit?

Nomainuju gaisa masas meritaju, 51 kluda pazuda, bet palika 62 - Просрочены сроки регулярного тех.обслуживания системы снижения токсичности.
Kas ta par tehnisko apkopi, kura ir nokaveta? So kludu izmet braucot gan ar gazi gan benzinu.

Atbildēt uz šo ziņu
Emildžan

7 ziņas

PM

Es kodus lasu no šīs adreses. http://www.michigan-auto.ru/content/diagnostics/index.htm Varbūt noderēs! ;)
Bet par konkrēto situāciju neko daudz nemācēšu teikt!

Atbildēt uz šo ziņu
noris35

24 ziņas

PM

Paldies par atbildi. Es jau so saiti foruma atradu, bet mani konkreti intereseja, kas ir pie vainas.

Atbildēt uz šo ziņu
Kauls

43 ziņas

PM

Kāds varbut zina kā šis kļūdas noņemt pēc problēmas atrisināšanas,pašrocīgi.

Atbildēt uz šo ziņu
noris35

24 ziņas

PM

Kauls: "Kāds varbut zina kā šis kļūdas noņemt pēc problēmas atrisināšanas,pašrocīgi."

Atvieno akumolatoru un kludas pazudis.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Pēc servisa grāmatas 62 ir Unsuccessful attempt to update EMR mileage
in the PCM EEPROM.

51 ir: Right Rear (or just)
Fuel System Lean
A lean air/fuel mixture has been indicated by an
abnormally rich correction factor.

Un tas nebūt nenozīmē, ka problēma ir O2 devējā, bet tikai to, ka O2 devējs rāda uzrāda liesu maisijumu. Kapēc viņš tā dara - ir daudz variantu.

Kas tas par gaisa masas mērītāju 3.3 motoram? Viņam tāda nav.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

noris35

24 ziņas

PM

noris35: "Labdien! Esmu aprikojis savu 1997g 3.3 Dzeri ar gazi, 5 menesus braucu bez problemam.
Saplisa gaisa truba, kas iet uz akselatoru. Kamer samekleju jaunu, pagaja nedela. Pec gaisa trubas nomainas, braucot uz gazi, iesledzas chekc engine lampina un noslapa motors. Atsledzot gazi, braucot uz degvielu, notika tas pats - masina noslapa. Izgriezot kompi, uzrada kludas 62 un 51. Ja pareizi iztulkoju kodus, problema saistita ar lambdas zondi un gaisa masas meritaju. Vai tas nozime, ka jamaina abi divi vai ari tas norada uz kadu citu problemu?Ko varetu ieteik darit?

Nomainuju gaisa masas meritaju, 51 kluda pazuda, bet palika 62 - Просрочены сроки регулярного тех.обслуживания системы снижения токсичности.
Kas ta par tehnisko apkopi, kura ir nokaveta? So kludu izmet braucot gan ar gazi gan benzinu."

Sveiki atrakstisos kas bij par vainu.Kluda 62 ieprieksejais saimnieks bij nomainijis PCM borta kompjuteru,un uzradija ka neatbist km nobraukums,bet ne parto ta beda.Kludas kods 51.Tika parbauditas visas vakuma trubinas,EVAP trauks,EGR varsts .EGR solenoid.tika izstirits apgriezienu gaisa kontroles motors,TPS sensors.Tika nomainitas abas lambd zondes,MAP sensors,sveces svecvadi,Dzesesanas sistemas sensors(ECT),indukcijas spole.Nebij nekadu izmainu motors turpinaja slapt nost.Sadusojos velreiz aizbraukt lidz elektrikiem lai piesledz motoru diagnostikai un paskatas velreiz.Un ka par brinumu soreiz izradijas ka nestrada EGR solenoid,nepienakotpatstavigi impuls.Sodien noglusiju visu EGR sistemu un autins uzvedas burvigi ne slapst ne leka apgriezieni.Viss OKei.Luk sadi sanaca man.Ceru kad kadam noderes sis info.Paldies visiem par palidzibu un ideju ieteiksanu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Kludu kodi 62 un 51
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online