Gāzes balona tilpums stow n go džeriem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes balona tilpums stow n go džeriem

Lapas: 1 [2]
Gāzes balona tilpums stow n go džeriem ( 2898 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ottttto: "

Orģinālajā variantā zapaskas (cīsiņa) izmērs bija 145 vai 155 platumā + cīsiņam nāk vēl virsū plastmasas vāks.
Balons man šķiet man bija 180x680 ar pilno vidu, ja tur arī ir atšķirība, tad centimetrs vai divi. Zemākais punkts joprojām šķiet ir pakaļas tilts.
Taisnība, ne katrs kantoris šādi liek, bet ja ir normāls meistars, viss ir iespējams.
Varu mēģināt ielikt kādu bildi, kad sanāks būt uz pacēlāja.
"

noteikumos man šķiet bija rakstīts ka balons nedrīgst būt zemāk par 20cm no zemes.... bet tā pat tie 50l jau sen liekas baigi maz. es nākamo auto ņemšu taunu 2005+, un tieši gribētu ar stowu, lai tos divus balonus videjā rinda iebāzt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ottttto

132 ziņas

PM

Orģinālajā variantā zapaskas (cīsiņa) izmērs bija 145 vai 155 platumā + cīsiņam nāk vēl virsū plastmasas vāks. Balons man šķiet man bija 180x680 ar pilno vidu, ja tur arī ir atšķirība, tad centimetrs vai divi. Zemākais punkts joprojām šķiet ir pakaļas tilts.
Taisnība, ne katrs kantoris šādi liek, bet ja ir normāls meistars, viss ir iespējams.
Kad tikko uzliku gāzi, es arī ar bailēm braucu pāri policistiem, bet tas bija cits balons, meistars ar līkām rokām un abām kreisajām, un riktīgs šašliku kantoris.
Varu mēģināt ielikt kādu bildi, kad sanāks būt uz pacēlāja.
Mīnusi, arī protams, ir
- jārēķinās, ka vārstam kaut kādu zaru/triecienu aizsargu vajadzētu papildus uztaisīt
- atlikuma dačika vadiņš pie mūsu klimata nopūst pirmajā ziemā
- izpūtējs ir salīdzinoši tuvu (papildus siltums), šā iemesla dēļ drošības vārstu neizravēju "

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes balona tilpums stow n go džeriem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online