Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes iekārtas izslēgšanās
| Gāzes iekārtas izslēgšanās ( 7486 ) | |
|
ID
|
2014-01-03 11:02:18 Kā gan lai kāds cits tev atbild uz šo jautājumu??? Neviens taču nezinu cik tu braukā, cik tev ir benzīna patēriņš, cik gāzes, pa cik tu ko pērc un cik maksā tev remonts! Paņem un sarēķini, elementāra matemātika! Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
Arizon
|
2014-01-03 11:43:11 "Man arī šī pati problēma. Gāzes filtru maiņa nedeva cerēto efektu, mazliet labāk bija, bet tikai uz dažām dienām. Tagad pat balonu tukšu nevar izbraukt, jo visu laiku slēdzas uz benzīnu. Kad riktīgi pilns balons, tad tik ātri nepārslēdzas. Jūtu ka ar filtru maiņu tas pasākums nebeigsies. Vai ir ekonomiskais pamatojums tam vispār ķerties klāt ? Ka tā gazes lietošana (ar visu remontu) nesanāk dārgāk par vienkāršu braukšanu uz benzīna ? LPG TECH-316" Protams, labāk turpmāko dzīvi brauc ar dārgo benzīnu, nevis nomaini reduktoru pa 55 Ls vai kādu citu komponenti, kas atsevišķi nav nemaz tik dārgas Labi gan, ka benzīnam nekad nav jāmaina filtri, sprauslas, u.c.... |
|
PASSATizhi
|
2014-01-03 11:55:32 "Man arī šī pati problēma. Gāzes filtru maiņa nedeva cerēto efektu, mazliet labāk bija, bet tikai uz dažām dienām. Tagad pat balonu tukšu nevar izbraukt, jo visu laiku slēdzas uz benzīnu. Kad riktīgi pilns balons, tad tik ātri nepārslēdzas. Jūtu ka ar filtru maiņu tas pasākums nebeigsies. Vai ir ekonomiskais pamatojums tam vispār ķerties klāt ? Ka tā gazes lietošana (ar visu remontu) nesanāk dārgāk par vienkāršu braukšanu uz benzīna ? LPG TECH-316"ja saliek sliktu iekārtu un brauc remontēt pie līkročiem, tad ļoti iespejams ka sanaks dārgāk par benzīnu
GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
DAWIS
|
2014-01-03 12:24:13 " Jautājums ko mainīt pirmo (jo cik sapratu servisā konkrēti pateikt nevar tieši kas pie vainas): reduktoru; vai sprauslas arī var būt ka būs jamaina? Un vai nevarētu būt tikai sveču vaina ? |
|
DAWIS
|
2014-01-03 12:25:16 |
|
Arizon
|
2014-01-03 16:21:10 " Nekāds specs neesmu, bet esmu dzirdējis, ka citiem kompis noregulēts tā, ka pie notiektiem apgriezieniem pārslēgtos uz benzīnu (lai būtu vairāk jaudas, piemēram, uz apdzīšanu). Kad Tev pārslēdzas, tas notiek ar tādu kā pauzi (itkā mēģinātu vēl iesūkt kko), vai arī smuki, līdzeni, nemanāmi? |
|
PASSATizhi
|
2014-01-03 16:37:42 "tāda iespēja ir, bet nevis pārslēdas uz benzīnu, bet piešpricē mazas benzīna devas klāt gāzei. tikai mūsu motoriem tas nafig nav vajadzīgs, un parasti to nepielieto. nevajag mainīt visu pēc kārtas, ielūkojoties gāzes programmā problēmas brīdī, viss top skaidrs GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
Palma
|
2014-01-04 16:07:44 Tātad problēmas bija vairākas... Nu kautkā tā, katrā ziņā tagad iet labāk, ēd mazāk un esmu ļoti apmoerināts ar iznākumu |
| Lapas: 1 [2] 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes iekārtas izslēgšanās