gāzes iekārtas problēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes iekārtas problēma

Lapas: [1]
gāzes iekārtas problēma ( 7081 )
vicha3

18 ziņas

PM

Jautājums sekojošs - šis ir man pirmais gāzētais auto. Vakar iedarbināju mašīnu, nepagaidīju kamēr uzsils pilnībā līdz tiem 30 grādiem un pārslēgsies uz gāzi, braucot uz veikalu pa ceļam pārslēdzās un tad atkal izslēdzās ārā. Tā man ir bijis vairākas reizes arīpirms tam pēdējā laikā, kad pārslēdzās un atslēdzās atpakaļ uz benzīnu. Arī nezinu kādēļ. Bet tad kad iznācu no veikala un iedarbināju auto, tad tam gāzes diožu panelītim bija garāks pīkstiens kā parasti, kad pārslēdzas un izdzisa tur viss. Nerāda nevienu diodi neko - tagad arī iedarbinot auto nekādu dzīvības pazīmju, tikai blāvi iemirgojas vienu reizi visas diodes un viss - tumšs. Kas varētu būt pie vainas? Tur kāds drošinātājs arī varbūt nāk? DOmāju, ka varbūt kāds gļuks vai kas - noņēmu klemmi nost, uzliku atpakaļ, nekādu izmaiņu.
4.paaudzes gāzes iekārta
chrysler town&country 1996 3.8

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 3.8L LXI 1996 LPG

fricis

48 ziņas

PM

Brauc pie gāziniekiem,vai meiģini nomainīt sveces..

Atbildēt uz šo ziņu
seven

23 ziņas

PM

vicha3: "Jautājums sekojošs - šis ir man pirmais gāzētais auto. Vakar iedarbināju mašīnu, nepagaidīju kamēr uzsils pilnībā līdz tiem 30 grādiem un pārslēgsies uz gāzi, braucot uz veikalu pa ceļam pārslēdzās un tad atkal izslēdzās ārā. Tā man ir bijis vairākas reizes arīpirms tam pēdējā laikā, kad pārslēdzās un atslēdzās atpakaļ uz benzīnu. Arī nezinu kādēļ. Bet tad kad iznācu no veikala un iedarbināju auto, tad tam gāzes diožu panelītim bija garāks pīkstiens kā parasti, kad pārslēdzas un izdzisa tur viss. Nerāda nevienu diodi neko - tagad arī iedarbinot auto nekādu dzīvības pazīmju, tikai blāvi iemirgojas vienu reizi visas diodes un viss - tumšs. Kas varētu būt pie vainas? Tur kāds drošinātājs arī varbūt nāk? DOmāju, ka varbūt kāds gļuks vai kas - noņēmu klemmi nost, uzliku atpakaļ, nekādu izmaiņu.
4.paaudzes gāzes iekārta
chrysler town&country 1996 3.8
"

Priekškam tu gaidi grādus ja sistēma pati pārslēdzās. Pirms braukšanas jau protams labi ka pasilda, bet ne tur problēma. Ja uz benzīna iet ok, diez vai būs sveces pie vainas. Izklausās ka nav gāzes balonā izbeigusies. Bet ja kas notiek ar gāzes iekārtu, tad tikai pie gāzes večiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1996.g 3.3 LPG

vicha3

18 ziņas

PM

seven: "

Priekškam tu gaidi grādus ja sistēma pati pārslēdzās. Pirms braukšanas jau protams labi ka pasilda, bet ne tur problēma. Ja uz benzīna iet ok, diez vai būs sveces pie vainas. Izklausās ka nav gāzes balonā izbeigusies. Bet ja kas notiek ar gāzes iekārtu, tad tikai pie gāzes večiem."

Uzpildīju pilnu balonu un nobraucis esmu tikai kādus 50km max, tā ka gāze tur ir točna. Uz benzīna jau iet - vnk man liekas,ka tieši uz gāzi vairs neiet, jo tur panelītī viss tumšs, respektīvi, atslēgusies gāzes iekārta. Jābrauc jau būs pie gāziniekiem, vnk domāju, iespējams, ka kādam ir tā bijis un varbūt tur kāds drošinātājs izsists vai kas tāds, kas atslēdz to padarīšanu.

Atbildēt uz šo ziņu

fricis

48 ziņas

PM

Es biju tāds pats pesimists,ka uu benzīnu man gāja viss ok,un liku vainu uz gaziniekiem jo negāja uz gāzes slēdzās āra ka uzdēvu mazliet gāzi straujāk..Nomainīju sveces visas problēmas pazuda...Ja beidzās gāze tad 15 pīkstieni garāki..

Atbildēt uz šo ziņu
vicha3

18 ziņas

PM

fricis: "Es biju tāds pats pesimists,ka uu benzīnu man gāja viss ok,un liku vainu uz gaziniekiem jo negāja uz gāzes slēdzās āra ka uzdēvu mazliet gāzi straujāk..Nomainīju sveces visas problēmas pazuda...Ja beidzās gāze tad 15 pīkstieni garāki.."

Nē - pārslēdzas tikai kad aukstāks motors - kad silts, tad vairs tādu problēm nav - dod gāzi kad un cik gribi.
A par to pīkstēšanu, nezinu - man iepīkstējās tikai vienreiz garāks signāls un tad izdzisa visas diodes. Šodien iedarbināju auto un atkal likās, ka viss normāli, iedegās 3 diodes, parūcināju kādu laiku, līdz uzsilst motors, tad pēkšņi iedegās sarkanā diode. Nesaprotu kātāda atšķirība, vispāŗ var ticēt tām diodēm,kas rāda gāzes alikumu balonā? Moška kāds sūc gāzi ārā pa nakti?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes iekārtas problēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online