Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD raustās
| 2.8 CRD raustās ( 3561 ) | |
|
Blakis
|
2013-12-29 23:36:47 Ja būtu gaiss, tad vajadzētu būt problēmai ar iedarbināšanu, bet te izskatās pēc degvielas nesadegšanas. |
|
Blakis
|
2013-12-29 23:37:29 Jā, un piešķiļas kā pulkstenis, bez kādām problēmām. |
|
andreits
|
2014-01-13 17:50:48 manam arī tā ir - kādas 5 sek. itkā nestrādā uz visiem cilindriem un sit ārā šausmas pa izpūtēju. Kvēlsveces mainītas un sprauslas atjaunotas pirms pusgada. Pielec uzreiz. Manam arī ir tā, ka citreiz, siltu startējot, it kā pielec, bet pēc sekundes noslāpst. Ar otro griezienu pielec uzreiz. Vasarā problēma ar aukstu pazūd. Bet tomēr īsti normāli tas laikam nav, jo esmu redzējis 2 vojāgerus, lai gan ar 2,5 crd manuālo kārbu, kuri mīnus grādos pieleca bez tarkšķiem un bez dūma pat nostāvējuši ārā vairākas nedēļas. garais `06 dīzelis auto |
|
JurisB
|
2014-01-13 19:44:24 "manam arī tā ir - kādas 5 sek. itkā nestrādā uz visiem cilindriem un sit ārā šausmas pa izpūtēju. Kvēlsveces mainītas un sprauslas atjaunotas pirms pusgada. Pielec uzreiz. Manam arī ir tā, ka citreiz, siltu startējot, it kā pielec, bet pēc sekundes noslāpst. Ar otro griezienu pielec uzreiz. Vasarā problēma ar aukstu pazūd. Bet tomēr īsti normāli tas laikam nav, jo esmu redzējis 2 vojāgerus, lai gan ar 2,5 crd manuālo kārbu, kuri mīnus grādos pieleca bez tarkšķiem un bez dūma pat nostāvējuši ārā vairākas nedēļas." Mans 2.5CRD ar ideāli leca līdz -20, kamēr pagājšžiem pa kļūdai vasaras degvielu neiegāzu un k-kas nobeidzās... GVL '04, 2.5CRD |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » 2.8 CRD raustās