Nu baigi Besī arā si problema!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nu baigi Besī arā si problema!!

Lapas: 1 [2]
Nu baigi Besī arā si problema!! ( 4005 )
seven

23 ziņas

PM

DZEKINS: "Karoče,svecvadi mainiti,sveces ari,vakumpumpi noglusiju ar divsantimu monetu.Vakuma trubinas liekas ka ari ir ok!!
Un Taa,Kas ta ir par snakonu ,kas nak no iepludes kolektoru sad tad??Tani bridi motors sak bubinat un zud jadas abgriezieni,bet tas tikai uzsakot braukt no vietas.
Un vel ir besis par to ka,teiksim es braucu, tad atlaizu gazes pedeli mierigi un saku dot atkal lenam virsu...te peksni taka pazud jauda,patiras motors,var uzspridzinat un aiziet,..bet tas ir lidz kadiem tiem pasiem 2000 apgrieziem,ka jau parasti visiem:D

Nu,iedodiet kadu iedeju ludzu,....man jau zajebal bikin
"

Ieplūdes kolektors ir bijis ņemts nost pēdējā laikā?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1996.g 3.3 LPG

DZEKINS

113 ziņas

PM

Nost ir nemts,bet loti sen.Tad nebija tada problema.
Kolektora ir divi daciki,viens laikam ir brivgaitas,bet otrs kas ir? Varbut kads no viniem var taisit to šaizi??

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

DZEKINS

113 ziņas

PM

Nu kolektora ir tris daciki,viens aukstam motoram,otrs ir laikam MAP sensors,un tresais ir tiesi pretim droselei.nonemot to nost kas uz droseli ir,sakt tiesi ta pat snakt,ka vins to dara biezi tam esot virsu(stekeram).un tiesi kad ta snaksana,motors sak bubinat un tirinaties!! Ko iesakat?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

antons23

54 ziņas

PM

Kļūdas ir verts nolasīt, jo Check Engine iedegas tad, kad kļūda ir paliekoša, bet kļudu sarakstā (frames) ir arī ieraksti par kļūdām, kas ir epizodiskas.

Atbildēt uz šo ziņu
Edža24

31 ziņas

PM

Varbūt kļūdos, bet līdzīgi simptomi bija manējam.Izrādījās ieplīsusi viena tāda tieva plastmasas trubiņa (atvainojos par netehnisko terminoloģiju:)),dalauza līdz galam un uzmauca uz galiem gumijas, ir ok.

Atbildēt uz šo ziņu

DGC 2000 g. 3,3 b/g

boltrix

53 ziņas

PM

Es lieku 98% ka tas ir egr solenoida varsts. Viniem gadas izkust pie korpusa. Bet es tev ieteiktu pie reizes parbaudit katalizatora stavokli un lambda zondes, tas ir viens no iemesliem kapec tie solenoidi kust.

Atbildēt uz šo ziņu
boltrix

53 ziņas

PM

Es lieku 98% ka tas ir egr solenoida varsts. Viniem gadas izkust pie korpusa. Bet es tev ieteiktu pie reizes parbaudit katalizatora stavokli un lambda zondes, tas ir viens no iemesliem kapec tie solenoidi kust.

Atbildēt uz šo ziņu
vills

12 ziņas

PM

Man bija līdzīga problēm.Tikai,kamēr auksts,lēkāja apgriezieni,rāva gaisu(šņāca),gan uz benzīnu,gan gāzi.Kā uzsila,tā vis ok. Vainīgs bija benzīna sūknis. Jo gazes kompis kopējot benzīna kompi.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Nu baigi Besī arā si problema!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online