Kārbas vai gāzes iekārtas problēmiņa? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kārbas vai gāzes iekārtas problēmiņa?

Lapas: 1 [2] 3
Kārbas vai gāzes iekārtas problēmiņa? ( 4268 )
seven

23 ziņas

PM

Biju šodien uz diagnostiku (TCM). Kārbai uz kompja viss ok, motoram viss ok. Tikai veikta adaptācija kārbai. Man jau liekās ka slēdzas biku asāk ( iepriekš bija labāk). Vispār nezinu ko tur diagnosticēja, bet jēga ne kāda. Viņiem braucot pa krasteni liekas viss labi. Man braucot ap 50-60 trīc. Kad pieprasīju izdrukas, viņiem neesot jo man veca mašīna un viņai nav iespējama izdruka par rezultātiem. Viņiem jau liekas ka man nav kārtībā Range sensors (kas pie velna tas ir un kāds sakars ar manu drebuļošanu).
Vēl braucot šodien no darba liekot no R uz P ap visiem simboliem iedegās kvadrātiņi, bet noslāpējot/piešķiļot pazuda. Blin, ko lai dara?!

Tagad vairāk palasot foruma tēmas ta vibrācija izskatās pēc iekšējām granātām

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1996.g 3.3 LPG

jurijs1905

41 ziņas

PM

seven: "Biju šodien uz diagnostiku (TCM). Kārbai uz kompja viss ok, motoram viss ok. Tikai veikta adaptācija kārbai. Man jau liekās ka slēdzas biku asāk ( iepriekš bija labāk). Vispār nezinu ko tur diagnosticēja, bet jēga ne kāda. Viņiem braucot pa krasteni liekas viss labi. Man braucot ap 50-60 trīc. Kad pieprasīju izdrukas, viņiem neesot jo man veca mašīna un viņai nav iespējama izdruka par rezultātiem. Viņiem jau liekas ka man nav kārtībā Range sensors (kas pie velna tas ir un kāds sakars ar manu drebuļošanu).
Vēl braucot šodien no darba liekot no R uz P ap visiem simboliem iedegās kvadrātiņi, bet noslāpējot/piešķiļot pazuda. Blin, ko lai dara?!

Tagad vairāk palasot foruma tēmas ta vibrācija izskatās pēc iekšējām granātām "

ceru ka tev izdosies atrast vainu. man ari tapat ir uz 75-80 un 95-105. bet pirms gazes bija. karbu vedu pie Genas ja zini tadu. baigi spics chalis. un karbai viss chotka. man personigi luekas,ka sveces, bet uz dullo ar negribas 50€ izmest plus darbs kadi 100€

Atbildēt uz šo ziņu

Spuldzishu nomainja, Klimai, borta kompim un vel citur.

seven

23 ziņas

PM

jurijs1905: "
ceru ka tev izdosies atrast vainu. man ari tapat ir uz 75-80 un 95-105. bet pirms gazes bija. karbu vedu pie Genas ja zini tadu. baigi spics chalis. un karbai viss chotka. man personigi luekas,ka sveces, bet uz dullo ar negribas 50€ izmest plus darbs kadi 100€
"

Vot darbs ir ap 50eur un sveces ar svečvadiem pāri 100. Bet uz benzīna vibrācija arī ir, bet tieši kad mašīna biku uzsilusi

Atbildēt uz šo ziņu

jurijs1905

41 ziņas

PM

seven: "

Vot darbs ir ap 50eur un sveces ar svečvadiem pāri 100. Bet uz benzīna vibrācija arī ir, bet tieši kad mašīna biku uzsilusi "

dzivoju vacija un te mazliet atskiras cenas. man vienalga auksts vai silts un uz gazi vai bendzina. es nezinu vai mes domajam vienu un to pashu bet man ta purinashana izpauzhas ka duukshana un tada ka mociushanas izklausas.

Atbildēt uz šo ziņu

Spuldzishu nomainja, Klimai, borta kompim un vel citur.

seven

23 ziņas

PM

jurijs1905: "
dzivoju vacija un te mazliet atskiras cenas. man vienalga auksts vai silts un uz gazi vai bendzina. es nezinu vai mes domajam vienu un to pashu bet man ta purinashana izpauzhas ka duukshana un tada ka mociushanas izklausas.
"

Es teiktu ka man neliela virbācija, ta kā papirinātu, bet tikai pie ātruma ap 50 nu citreiz 60km/h.
Blin, bet kas tas par kasjaku pēc kārbas adaptācijas, kautgan purināja pirms adaptācijas TCM izdomāja ka vaina kārbā?!

Man ir bijis MB ar automātu un pilnīgi no problem. pofig ka es gāzēju.

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

Pasties vai pussasis nav sadilušas.Bij tāda sajūta un drebeklis pie 70,sajūta kā rats vaļā.Garā pusass pie kārbas kustējās.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

ibiodizels: "Pasties vai pussasis nav sadilušas.Bij tāda sajūta un drebeklis pie 70,sajūta kā rats vaļā.Garā pusass pie kārbas kustējās."

nu bet tak TCM veica diagnostiku, nu nevar būt pusasis vainīgas , to būtu pamanījuši

Ja godīgi, es ar tādiem sīkumiem necīnītos, ja uzreiz cēlonis nav atrodams un tas sīkums izteikti netraucē.

Nu man arī reizēm ieskrienoties ir kaut kāda vibrējoša izslīdoša sajūta, domāju ka kārba. Bet ja tajā brīdī mazliet atlaid gāzi, mierīgāk turpina ieskrējienu, tas pāriet.
Nav ko mocīt to kas tam nav paredzēts

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

edgarsm

207 ziņas

PM

Manam arī bija vibrācija, diezgan stipra. Pārbaudīju tā : paceļot uz pacēlāja un iegriežot viņas nebija, braucot bija. Jo smagāks auto jo stiprāka vibrācija, respektīvi viņa ir pie slodzes tikai. Nomainīju īsās pusass galu palika pa 70% labāk, jau iegādāts arī otrs, drīz brīvdienas mainīšu. Maksā ~ 40ls gab. Darbs uz stundu garažā.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Kārbas vai gāzes iekārtas problēmiņa?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online