Forums » Tehniski jautājumi » Jautajums par info paneli,kas pie griestiem
| Jautajums par info paneli,kas pie griestiem ( 2845 ) | |
|
Anonymous user
|
2006-04-30 17:04:30 Sveiki! Gribeju pavaicat par to info paneli kas atrodas pie griestiem,respektiivi rada ara temp., kompas un nobrauktos km. Ieveroju,ka kad aizdedzes atslegus pagriez lidz galam atpakal( kad ir tas funkcijas kad ieslegta aizdedze,bet patiesiba nav,respektivi nesilda sveces dizelim utt) ,tad taja loga kur rada to kompasu utt, paradas videjais paterins ,un laikam aktualais paterins,. Problema tada,ka man tur skaitlu vieta ir tikai svitrinjas,un kad auto darbojas tad tas funkcijas vispar nav,taatad,vai CV dizelim 93 gada(bet ar jauno paneli,kas parasti nav 93.g) LE ir vispar paredzets radit degvielas paterinju utt,un ja ir ka var veikt kautkadu iestatijumus. paldies,ceru ka jautajumu vareja saprast |
|
vanfan555
|
2006-04-30 18:04:20 Manam taspats gads,paterinu nerada laikam dizelim jo nau no kurienes infu nemt. |
|
Jurčiks
|
2006-05-01 15:05:09 Šķiet ka dīzeļiem patēriņu nerāda, 100% pārliecināts neesmu . GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
Kvatra
|
2006-05-18 13:05:17 Izkodu te fiichu, kaa var ieprogrameet vaartu atveramaas pogas. Lai izdzeestu veco informaaciju ir reizee jaanospiezj abas maleejaas pogas un jaapatur kaadu laiku, peec tam njemam vaartu pulti un spiezjam vienu pogu uz panelja pie griestiem un otru uz esoshaas pults, abas jaaspiezj reizee un jaatur kaadas 60 sek kameer lampinja panelii pie griestiem saak nepaartraukti degt, tad tipa ieprogrammeejas informaacija no pults. Vakaraa notesteeshu vai tieshaam darbojas Nekas nesanaaca, izdzeest vecos kodus izdevaas, bet no pults ielikt neizdevaas |
|
Anonymous user
|
2006-05-25 20:05:48 Pie šī paša gribu jautāt vienu padumju lietu: kas tas par verķi griestu paneļa vidū starp aizm. logu slēdžiem un salona vidus gaismekļiem? Manējam tajā vietā nolauzts apgrauzts plastmasas čibriks rēgojas, bet citiem esmu redzējis melnu apaļu pumpu tur esam. Kas tas ir? p.s. runa iet par 95. g. CgV |
|
Loms
|
2006-05-25 22:05:52 centrālās atslēgas/rūpn sign antena... |
|
Anonymous user
|
2006-05-26 16:05:54 Paldies, apmēram tā jau man likās, jo tur vēl tādas kā fotodiodes palikušas klāt. Vai vērts to oriģinālo signalizāciju reanimēt? Varbūt man tikai pults oriģinālā vai cita derīga jādabon? Iesakiet kādu specu par šīm lietām! |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Jautajums par info paneli,kas pie griestiem