Kā ir ar Chrysler T&C lampu gaismu??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kā ir ar Chrysler T&C lampu gaismu???

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
Kā ir ar Chrysler T&C lampu gaismu??? ( 11925 )
Arizon

42 ziņas

PM

Amis: "

Varu citēt sekojoši - pēc dažnedažādu varinatu izskatīšanas....nācu pie viena vienīgā risinājuma - nopirku Xenon komplektu un pats uzliku. Gaismas ir ideālas. Ja rokas un galva ir vietā, tad pēc klāt piekiktās shēmas, uzlikšana neaizņem vairāk par stundu....lēnā garā. Uz Tehapskati nomainu uz parāstām lampām un tad atpakaļ, tas aizņem pusstundiņu. Toties galva tagad nesāp, ka tumšā vakarā nevarēja saprast, vai lampas vispār deg un vai kādu pa ceļam nenobraukšu... :wink:"

Kā tur ir - Xeneons nekausē pašus likturus vai štekerus? Arī domāju likt, jo manam 96. gada T&C lukturi ir krimināli vāji arī pēc pulēšanas.

Atbildēt uz šo ziņu
DZEKINS

113 ziņas

PM

Neko nekause un nededzina. Iet ka sitas Ksenons. Bet,..tuvo gaismu var uzregulet samera labu,salidzinot ar orginanalam gaismam.Bet talie bus mesls,nu es domaju ja ieliek dubulto ksenonu(tuvos talos)!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

DZEKINS: "Neko nekause un nededzina. Iet ka sitas Ksenons. Bet,..tuvo gaismu var uzregulet samera labu,salidzinot ar orginanalam gaismam.Bet talie bus mesls,nu es domaju ja ieliek dubulto ksenonu(tuvos talos)!!"
kaut jums nekad vairs nestāvētu

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

DZEKINS

113 ziņas

PM

Kušš kušš,tika bez apvainojumiem:D Kam tik braukt ar Tadam Kaķacīm Gribas taks ko spozaku:D

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

attaisi lampu, izrauj tos mēslus ārā. ieliec lēcas. un baudi ceļu. viena vakara darbiņš

http://content4-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/lukturis3.sized.jpg?1387993063

http://content4-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/likturis.sized.jpg?1387993119

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

ieleic labak bildi ka tev izskatas ar tam 4 lecam iedegtam es domaju pats auto ka izskatas tas ka rada labi zinu man ar sak nagi niezet ielikt ari talajos tas lecas

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

paskaties uz jauniem lexus tiem arī 4 tuvie

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

otru pāri ieslēdzu pēc vajadzības. ikdienā ar 4-iem nemaucu

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Kā ir ar Chrysler T&C lampu gaismu???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online