Ar manu CRD 2.5 kaut kas smagā veidā nav kartībā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ar manu CRD 2.5 kaut kas smagā veidā nav kartībā

Lapas: [1]
Ar manu CRD 2.5 kaut kas smagā veidā nav kartībā ( 2281 )
dainis9

1 ziņas

PM

Objekts tātad 2004.gada 2.5CRD.Ilgu laiku iedarbinot dūmoja to zili,to balti dumi.Kad uzsila tad dūmu vairs nebija.Pēc kada laika secināju,ka antifŗīzs zūd.Papētot sīkāk 1Litrs uz 1000km.Servisos šito stāstu,bet viņus kaut kā tas īpaši neinteresēja.Viņiem likās,ka viss ir ok,bet nu vienā servisā pirms menesa izdomāja,ka jāsmaina vārstu blīvgumijas.Sacīts darīts.
Savukārt šonedēļ pēkšņi viss sāka stŗauji notikt.Sāka vairāk un ilgstošāk dūmot.Vakar netīšam pamanīju,ka ap to vietu kur motorā ieskrūvēta sprausla ir sakrājies antifrīzs.Ar mazu šļirci izvilku no turienes 3.5ml šķidrumu.šodien notikumi attīstījās vēl straujāk.
Dūmi nepazuda arī tad,kad motors pilnībā uzsila.Kā dod gāzi tā dūmi.25km pabraucu,apstājos un skatos,ka no izpūtēja aizmugurejās daļas lielā apjomā(te domāju 1,5m garumā visur kur tiek āra) pil eļļa un auzmugurējais vāks vienos eļļass plankumos.Protams eļļas līmenis arī krities.
Tad jautājums tāds:Kas tas varētu būt?Vai tas vispār ir taisāms,vai te ir 100% šrots?
Paldies par uzmanību:)

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Es jau teiktu ka galva līka/pušu-pārkarsēta.Spiediens dzeses sistēmā nav?

Atbildēt uz šo ziņu
jurijs1905

41 ziņas

PM

dainis9: "Objekts tātad 2004.gada 2.5CRD.Ilgu laiku iedarbinot dūmoja to zili,to balti dumi.Kad uzsila tad dūmu vairs nebija.Pēc kada laika secināju,ka antifŗīzs zūd.Papētot sīkāk 1Litrs uz 1000km.Servisos šito stāstu,bet viņus kaut kā tas īpaši neinteresēja.Viņiem likās,ka viss ir ok,bet nu vienā servisā pirms menesa izdomāja,ka jāsmaina vārstu blīvgumijas.Sacīts darīts.
Savukārt šonedēļ pēkšņi viss sāka stŗauji notikt.Sāka vairāk un ilgstošāk dūmot.Vakar netīšam pamanīju,ka ap to vietu kur motorā ieskrūvēta sprausla ir sakrājies antifrīzs.Ar mazu šļirci izvilku no turienes 3.5ml šķidrumu.šodien notikumi attīstījās vēl straujāk.
Dūmi nepazuda arī tad,kad motors pilnībā uzsila.Kā dod gāzi tā dūmi.25km pabraucu,apstājos un skatos,ka no izpūtēja aizmugurejās daļas lielā apjomā(te domāju 1,5m garumā visur kur tiek āra) pil eļļa un auzmugurējais vāks vienos eļļass plankumos.Protams eļļas līmenis arī krities.
Tad jautājums tāds:Kas tas varētu būt?Vai tas vispār ir taisāms,vai te ir 100% šrots?
Paldies par uzmanību:)
"

ceru ka viss nokartosies ar ne parak lieliem zaudejumiem. bet ka tu vispar vareji tadu 2.5D nopirkt? tas ir pats sliktakais kas var but. ta hau chraisler nav nekada dieva davana ,bet dizelis iedzen kapaa. tikai nesaki kad kads no shi kluba ieteica tev njemt 2,5D

Atbildēt uz šo ziņu

Spuldzishu nomainja, Klimai, borta kompim un vel citur.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

saskrēja kopā degkamera ar dzesi un eļļu. jāņem nost galva un jāpēta. braukt nav iesakāms, jo ātrāk izjauks, jo labāk

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

DZEKINS

113 ziņas

PM

Man patik Džeris,...bet dizeļi tiesam nav lietojami!!
1) Konstruktori tos ir radijusi pa dzerumu!!
2) Nav ipasi degvielas taupigi!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

TAMA

66 ziņas

PM

DZEKINS: "Man patik Džeris,...bet dizeļi tiesam nav lietojami!!
1) Konstruktori tos ir radijusi pa dzerumu!!
2) Nav ipasi degvielas taupigi!!
"

]Man patik Džeris-piekriitu
.bet dizeļi tiesam nav lietojami-nepiekriitu
Konstruktori tos ir radijusi pa dzerumu-buutu bijis es tuvumaa,arii iedzertu
Nav ipasi degvielas taupigi-nu,nu,prieksh sitaas lielaas govs es teiktu ,ka loti taupiigi.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Ar manu CRD 2.5 kaut kas smagā veidā nav kartībā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online