cik butu japtere degvielu 3.3 b/g awd? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » cik butu japtere degvielu 3.3 b/g awd?

Lapas: [1] 2
cik butu japtere degvielu 3.3 b/g awd? ( 2642 )
jurijs1905

41 ziņas

PM

tatad 2002. GV awd ar 3.3 B/G
kompis rada 14.1L videjo.
liekas,ka gazi rij 20L
braucu bez propkam pa Vaciju pilseta ripinot un pa shoseju uz 120kmh.
vel kadam ir ta kad pirms parslegsanas nakamaja roba vai kad tulit parslegs nakamaja palieg taka gauss un duuc karba vai motors?

Atbildēt uz šo ziņu

Spuldzishu nomainja, Klimai, borta kompim un vel citur.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

20l biki par daudz, bet nu 3.3 vienmēr ēd vairak par 3.8, un pakaļtilts arī savus 2 litrus noteikti apēd. atrisini minētās problēmas, moš bik nokritīs patēriņš

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

jurijs1905

41 ziņas

PM

PASSATizhi: "20l biki par daudz, bet nu 3.3 vienmēr ēd vairak par 3.8, un pakaļtilts arī savus 2 litrus noteikti apēd. atrisini minētās problēmas, moš bik nokritīs patēriņš"
kas tas varetu but? nu ja butu bijis tas 3,8 limited awd butu nemis, bet tos laikam netirgo un par tiem sheit kluba ari mazak sudzas.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

awd vispār ir retums, pie tam ne visai vajadzīgs. par problēmu nez, sāktu ar kārbas eļļas maiņju un kļūdu lasīšanu

Atbildēt uz šo ziņu

jurijs1905

41 ziņas

PM

PASSATizhi: "awd vispār ir retums, pie tam ne visai vajadzīgs. par problēmu nez, sāktu ar kārbas eļļas maiņju un kļūdu lasīšanu"
nu es pirku Shveice un tur 80% bija awd . nu labi. bet pimeram man pasaka tur sveces vai kas jamaina un nekas nemainas, tu maksatu?

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

jurijs1905: " nu es pirku Shveice un tur 80% bija awd . nu labi. bet pimeram man pasaka tur sveces vai kas jamaina un nekas nemainas, tu maksatu?"
svecēm nav aprakstīto simptomu. es nemaksāju nevienam, jo servisus neapmeklēju vispār.

Atbildēt uz šo ziņu

migano

351 ziņas

PM

vispār kā motors strādā tukšgaitā ? vienmērīgi, nevibrē, nepeld apgriezieni ?
Ja uz 4to ātrumu paliek gauss, es pa teiktu ka nestrādā viens cilindrs vai 2.
Man ar 3.0 arī gauss šobrīd 4tajā, piedodot gāzi slēdzas uz leju. Neesmu pieķēries mērīt kompresiju utt.
Tērē arī daudz - apmēram 16-17 gāzi (agrāk ~ 13 l/100 km), neripinot, bet maksimāli izmantojot neesošo jaudu

Un vēl, ja ar uzlādi nav kārtībā, pulsē uguņi utt., tad var visādus brīnumus gaidīt.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

jurijs1905

41 ziņas

PM

migano: "vispār kā motors strādā tukšgaitā ? vienmērīgi, nevibrē, nepeld apgriezieni ?
Ja uz 4to ātrumu paliek gauss, es pa teiktu ka nestrādā viens cilindrs vai 2.
Man ar 3.0 arī gauss šobrīd 4tajā, piedodot gāzi slēdzas uz leju. Neesmu pieķēries mērīt kompresiju utt.
Tērē arī daudz - apmēram 16-17 gāzi (agrāk ~ 13 l/100 km), neripinot, bet maksimāli izmantojot neesošo jaudu

Un vēl, ja ar uzlādi nav kārtībā, pulsē uguņi utt., tad var visādus brīnumus gaidīt. "

mazliet apgriezieni staiga. ja piemeram luksafora turi breimzi D rezhima tad ir ap 500 un ja ieliec P tad ir 800-900. . bet turot bremzi D tad ir bishkin tads pureklitis. nu man ari ir ta ja 4. uzdodu pus pedali tad met uz 3.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » cik butu japtere degvielu 3.3 b/g awd?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online