Forums » Tehniski jautājumi » Siksna gaudo (nezheeliigi)
| Siksna gaudo (nezheeliigi) ( 6435 ) | |
|
ddff
|
2006-04-28 22:04:12 subj. taa, ka gribas lekt no ejosha auto un mukt prom. Ir silikona aerosols, paliidz uz kaadaam 10...15 min. Visi pasaules speci ir apskatiijushi un izvirziijushi dazhaadas teorijas, tomeer risinaajuma neesot. Siksna ir apmeeram 2 meen. veca, likta Gross Auto, kur iebraucu nomainiit, jo arii ieprieksheejaa gaudoja. Shii pastraadaaja klusi kaadu meenesi un peec tam saakaas... Dzirdeeju versiju, ka ir saliekta sadales vaarpsta un taapeec metas skriemelis. Metas sameeraa nedaudz un cik esmu redzeejis, tad vairumam voyageru tas staigaa kaadu 5mm robezhaas. Nedomaaju, ka ilgus gadus viss bija OK, tad peekshnji saliecaas sadalene un vairs nekas nav daraams. ddff, neciesh troksni |
|
mazais
|
2006-04-28 23:04:30 nu man taspats un es nesmu vieniigais kam taad probleem ,ir veel dzirdeeti ( dizeljiem) jauna siksna, nospriegot vairaak nav iespeejams - es domaat kad virposhu jaunu rulli un buus OK |
|
austrisvoy
|
2006-04-28 23:04:51 Diemžēl nēsi nosaucis modeli ,bet pieņemu ka tas varētu būt 3,3 tad parastā vaina ir spriegotāja bukses.Spriegotājs sāk ķīlēt un siksnu vairs normāli nenospriego.Ja dīzelis tad ir citas nianses. Ja netiec galā tad brauc uz Ogri.Palīdzēsim. Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96 |
|
Dudziks2120
|
2006-04-29 19:04:07 Man bija mehāniska skaņa-tirkškis domāju kāds gultnis vai kas,bet nomainīju tikai siksnu un skaņa pazuda.Jocīgi bet fakts. Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz |
|
ANTishoX
|
2006-04-29 19:04:48 Neteiksu gan ka nospriegot siksnu nezeligi butu labi-(netur gultni gengerim),tacu esmu pie virpotaja pasutijis un uzlimejis spriegotaja rullitim apt.-2mm.biezu gredzenu,rezultats tads pats-kadu menesi bija labi,pec-tam atkal cirkst!!Novilku lidz galam,tas pats!Nezinu gan cik ilgi ta siksna padosies!! :twisted: ======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ======================== |
|
vanfan555
|
2006-04-29 21:04:55 Atlaid siksnu un pagriez gan spriegotaju gan geni ,jo servos parasti ja nerada ar pirkstu ta neviens ipasi darbu nemekle. |
|
ddff
|
2006-05-01 15:05:00 Jaa, man ir 3.3 V6 motors. Aizmirsu piebilst, ka generators jau bija izjucis un tam gultnjus nomainiija- domaaju, ka tas vareetu buut tieshaa siksnas vai ar to saistiito mehanismu, iespaidaa. Uz Ogri aizbraukt nebuutu iipasha beeda, bet cik ilgi vareetu ievilkties process (lai zinu vai jaanjem viss Dostojevska kraajums liidz, vai tikai dalja) ddff " |
|
TDI
|
2006-05-04 20:05:57 izklausas -spriegotaajrullis . manam taa bij . finaalaa nojauca siksnu(pajaunu) :evil: tas drankjis maxaaja kaut kur ap ls50,- . CV 033,3LX + gāzes inžektors |
| Lapas: [1] 2 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Siksna gaudo (nezheeliigi)