Siksna gaudo (nezheeliigi) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Siksna gaudo (nezheeliigi)

Lapas: [1] 2 3
Siksna gaudo (nezheeliigi) ( 6435 )
ddff

86 ziņas

PM

subj. taa, ka gribas lekt no ejosha auto un mukt prom. Ir silikona aerosols, paliidz uz kaadaam 10...15 min. Visi pasaules speci ir apskatiijushi un izvirziijushi dazhaadas teorijas, tomeer risinaajuma neesot. Siksna ir apmeeram 2 meen. veca, likta Gross Auto, kur iebraucu nomainiit, jo arii ieprieksheejaa gaudoja. Shii pastraadaaja klusi kaadu meenesi un peec tam saakaas... Dzirdeeju versiju, ka ir saliekta sadales vaarpsta un taapeec metas skriemelis. Metas sameeraa nedaudz un cik esmu redzeejis, tad vairumam voyageru tas staigaa kaadu 5mm robezhaas. Nedomaaju, ka ilgus gadus viss bija OK, tad peekshnji saliecaas sadalene un vairs nekas nav daraams.
Varbuut kaadam ir pieredze vai idejas? Galu beigaas, varbuut eksistee kaads serviss, kas nepiedaavaa uzreiz nomainiit motoru un visus ar siksnu saistiitos agregaatus?

ddff, neciesh troksni
Grand Voyager 92

Atbildēt uz šo ziņu
mazais

36 ziņas

PM

nu man taspats un es nesmu vieniigais kam taad probleem ,ir veel dzirdeeti ( dizeljiem) jauna siksna, nospriegot vairaak nav iespeejams - es domaat kad virposhu jaunu rulli un buus OK

Atbildēt uz šo ziņu
austrisvoy

109 ziņas

PM

Diemžēl nēsi nosaucis modeli ,bet pieņemu ka tas varētu būt 3,3 tad parastā vaina ir spriegotāja bukses.Spriegotājs sāk ķīlēt un siksnu vairs normāli nenospriego.Ja dīzelis tad ir citas nianses. Ja netiec galā tad brauc uz Ogri.Palīdzēsim.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

Dudziks2120

55 ziņas

PM

Man bija mehāniska skaņa-tirkškis domāju kāds gultnis vai kas,bet nomainīju tikai siksnu un skaņa pazuda.Jocīgi bet fakts.

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

ANTishoX

143 ziņas

PM

Neteiksu gan ka nospriegot siksnu nezeligi butu labi-(netur gultni gengerim),tacu esmu pie virpotaja pasutijis un uzlimejis spriegotaja rullitim apt.-2mm.biezu gredzenu,rezultats tads pats-kadu menesi bija labi,pec-tam atkal cirkst!!Novilku lidz galam,tas pats!Nezinu gan cik ilgi ta siksna padosies!! :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

vanfan555

84 ziņas

PM

Atlaid siksnu un pagriez gan spriegotaju gan geni ,jo servos parasti ja nerada ar pirkstu ta neviens ipasi darbu nemekle.

Atbildēt uz šo ziņu
ddff

86 ziņas

PM

Jaa, man ir 3.3 V6 motors. Aizmirsu piebilst, ka generators jau bija izjucis un tam gultnjus nomainiija- domaaju, ka tas vareetu buut tieshaa siksnas vai ar to saistiito mehanismu, iespaidaa. Uz Ogri aizbraukt nebuutu iipasha beeda, bet cik ilgi vareetu ievilkties process (lai zinu vai jaanjem viss Dostojevska kraajums liidz, vai tikai dalja)

ddff

austrisvoy"]Diemžēl: "

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

izklausas -spriegotaajrullis . manam taa bij . finaalaa nojauca siksnu(pajaunu) :evil: tas drankjis maxaaja kaut kur ap ls50,- .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Siksna gaudo (nezheeliigi)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online