Town&Country 1996. gada 3.8 benzīns/gāze LXI Logu svīšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Town&Country 1996. gada 3.8 benzīns/gāze LXI Logu svīšana

Lapas: [1] 2 3
Town&Country 1996. gada 3.8 benzīns/gāze LXI Logu svīšana ( 4386 )
vicha3

18 ziņas

PM

Izlasīju visādas tēmas par šo problēmu, bet tā arī pie secinājuma nenonācu.
Problēma ir tāda,ka ja es uzlieku lai pūš uz kājām vai seju, tad momentāli aizrauj ciet logus. Ja uzlieku lai pūš arī uz loga priekšējā, tad cik saprotu šim modelim arī kondiška sāk šancēt un tad nesvīst vairs ciet. Tas ir normāli? Un nezinu vai tā jābūt, ja pūš uz vējstikla un strādā kondicionieris, tad labā puse apsildei ir auksta - silto nepūš vispār - tikai šoferim un pa vidu. Ja neieslēdz uz vējstiklu un kondicionieris nestrādā, tad knapi remdenu labajā pusē, bet tad logus rauj ciet. Ārā paliek aukstāks un negribās ka pūš iekšā vēl aukstāku. Varbūt ir šeit kāds,kas ar to nodarbojās un varu kaut kad sarunāt piebraukt, varbūt varam sataisīt šo problēmu. Mazais sals nost savādāk pa ziemu.

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 3.8L LXI 1996 LPG

vicha3

18 ziņas

PM

Šodien domāju, varbūt tas ir pečkas radiators pie vainas. Īsti nezinu kāto noteikt. Un jautājums cik šādam modelim tas varētu maksāt un cik liela problēma viņu nomainīt?

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

vicha3: "Šodien domāju, varbūt tas ir pečkas radiators pie vainas. Īsti nezinu kāto noteikt. Un jautājums cik šādam modelim tas varētu maksāt un cik liela problēma viņu nomainīt?"
Radoators diezvai bus pei vainas.. tev tur kautkas ar tam gaisa klapem kas virina kur to gaisu pust nav kartiba . Kas atiecas par kondisku tad jaa vina sledzas ieksa visiem kad uzgreuiz poziciju uz logu vai uz logs/kajas bet var uz ziemu elementari aclekt to kompresoru ( es ta jau gadiem daru) vienkarsi norauju nost stekeri kas ir pie kompresora un braukaju lidz pavasarim kludas nekadas ara nemet .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

vicha3

18 ziņas

PM

Ezis2: " Radoators diezvai bus pei vainas.. tev tur kautkas ar tam gaisa klapem kas virina kur to gaisu pust nav kartiba . Kas atiecas par kondisku tad jaa vina sledzas ieksa visiem kad uzgreuiz poziciju uz logu vai uz logs/kajas bet var uz ziemu elementari aclekt to kompresoru ( es ta jau gadiem daru) vienkarsi norauju nost stekeri kas ir pie kompresora un braukaju lidz pavasarim kludas nekadas ara nemet ."

Man arī bija ienākusi prātā šī doma, bet saproti, kad es neslēdzu iekšā kondicionieri, man rauj ciet logus un nevaru savādāk viņus dabūt vaļā, kā tikai ar kondicioniera palīdzību un arī ne tik ātri. Salona filtra, cik sapratu šim nav. Laikam tā poga,kas domāta, lai cirkulē tikai salona gaiss, arī nestrādā..

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

vicha3: "

Man arī bija ienākusi prātā šī doma, bet saproti, kad es neslēdzu iekšā kondicionieri, man rauj ciet logus un nevaru savādāk viņus dabūt vaļā, kā tikai ar kondicioniera palīdzību un arī ne tik ātri. Salona filtra, cik sapratu šim nav. Laikam tā poga,kas domāta, lai cirkulē tikai salona gaiss, arī nestrādā.."

nestrada ? tad jau es pielauju ka tev ta klape kas virina vai gaisu nem no aras vai ieksas nestrada un iespejams ka nem gaisu tikai no salona tad jau nav brinums ka svist logi ciet

Atbildēt uz šo ziņu

vicha3

18 ziņas

PM

Ezis2: " nestrada ? tad jau es pielauju ka tev ta klape kas virina vai gaisu nem no aras vai ieksas nestrada un iespejams ka nem gaisu tikai no salona tad jau nav brinums ka svist logi ciet "

Nu es pieļauju domu,ka nestrādā, jo kad uzspiežu uz viņas, tad lampiņa neiedegas. Man tur vispār mirgo tikai divas lampiņas tai klimata kontrolei - aizmugurējā loga tīrītāja slēdža lampiņas. Testu arī viņš kaut ko līz galam neļāva uztaisīt.
Tad saki, ka varbūt tas bloks pat ir pie vainas? Drošvien maksā kosmosu un grūti dabūt..

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Es nezinu.. man par laimi gandriz 7 gadu laika nav bijusias nekadas probelmas ar salona ventilaciju bet ja jau pat testu negrib taisit lidz galam un mirgo tas lampackas tad nav tur kautkas riktigi

Atbildēt uz šo ziņu

Zuris

1249 ziņas

PM

vicha3: "
Nu es pieļauju domu,ka nestrādā, jo kad uzspiežu uz viņas, tad lampiņa neiedegas. Man tur vispār mirgo tikai divas lampiņas tai klimata kontrolei - aizmugurējā loga tīrītāja slēdža lampiņas. Testu arī viņš kaut ko līz galam neļāva uztaisīt.
Tad saki, ka varbūt tas bloks pat ir pie vainas? Drošvien maksā kosmosu un grūti dabūt..
"

20ls t.29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Town&Country 1996. gada 3.8 benzīns/gāze LXI Logu svīšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online