motora elektriskā apsilde 2.8 crd 2006.g. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » motora elektriskā apsilde 2.8 crd 2006.g.

Lapas: [1] 2
motora elektriskā apsilde 2.8 crd 2006.g. ( 2913 )
oivars

7 ziņas

PM

Sveiki. Gribu pajautāt, vai ir iespēja uzstādīt elektrisko apsildi motoram 2.8 crd 2006.g., izmantojot 220 v strāvu. Kā nekā ziema jau tuvojas.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

oivars: "Sveiki. Gribu pajautāt, vai ir iespēja uzstādīt elektrisko apsildi motoram 2.8 crd 2006.g., izmantojot 220 v strāvu. Kā nekā ziema jau tuvojas."
jebkuram dzinējam to var uzlikt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

oivars

7 ziņas

PM

PASSATizhi: "jebkuram dzinējam to var uzlikt"

Man jau ar liekas , ka tā vajadzētu būt. Vienīgi šo jautājumu lika uzdot tas, ka pirms gada konsultējoties ar vīriem no Gestes(firma, kura nodarbojas ar šo iekārtu piegādi un uzstādīšanu) man paskaidroja, ka tieši šim mašīnas modelim sildelements jāliek motora blokā, nevis kaut kur starp caurulēm. Viņi paši šo darbu neveic, jo negarantē par padarīto darbu, bet TC Motorā sākotnēji vispār neko nesaprata, ko es gribu no viņiem, tur var uzstādīt tikai autonomās apsildes. Drošvien ir tādi servisi, kas to dara, varbūt var kāds padalīties ar to?

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

http://www.calix.se/files/4284ad293eb2f0577f0cf43163e51c7a.pdf/RE%20236.pdf

Elementu liek blokā izplešanās korķa vietā, nekā sarežģīta...

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

oivars: "
Man jau ar liekas , ka tā vajadzētu būt. Vienīgi šo jautājumu lika uzdot tas, ka pirms gada konsultējoties ar vīriem no Gestes(firma, kura nodarbojas ar šo iekārtu piegādi un uzstādīšanu) man paskaidroja, ka tieši šim mašīnas modelim sildelements jāliek motora blokā, nevis kaut kur starp caurulēm. Viņi paši šo darbu neveic, jo negarantē par padarīto darbu, bet TC Motorā sākotnēji vispār neko nesaprata, ko es gribu no viņiem, tur var uzstādīt tikai autonomās apsildes. Drošvien ir tādi servisi, kas to dara, varbūt var kāds padalīties ar to?
"
blokā liekami tieši ir tie labākie. pēc pieredzes varu pateikt, ka ja ir iespēja, tad labak likt divus blokā. ar vienu ilgi jāsilda

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

kam tāds vajadzīgs? kārtibā esošs motors līdz -35 gr lec. vairāk domājiet ka būs?

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

alien: "kam tāds vajadzīgs? kārtibā esošs motors līdz -35 gr lec. vairāk domājiet ka būs? "
elementāras ērtības. iekāpt siltā auto ar siltu dzinēju.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "elementāras ērtības. iekāpt siltā auto ar siltu dzinēju."
pietam ka tas ipasi neko dargak nemaksa jo laizot augstu motoru degvielas paterins ir krietni lielaks neka siltam

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » motora elektriskā apsilde 2.8 crd 2006.g.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online