gruti pielec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gruti pielec

Lapas: 1 [2]
gruti pielec ( 3851 )
Kauls

43 ziņas

PM

Roze: "

Kādās proporcijas tad var to eļļu pievienot?
Bet šis laikam tik tāds pagaidu risinājums, ar cēloni šis paņēmiens jau necīnās."

Ellu leju uz baku 25 g.Divtakt ella neko sliktu nodarit nevar. Man kad neleca Es sukni nomainiju Bosh varstu un aizgaja.

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Kauls: "
Ellu leju uz baku 25 g.Divtakt ella neko sliktu nodarit nevar. Man kad neleca Es sukni nomainiju Bosh varstu un aizgaja.
"

Es uz 200L 1L salēju. Bet neregulāri.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Ignis

18 ziņas

PM

Roze: "

Kādās proporcijas tad var to eļļu pievienot?
Bet šis laikam tik tāds pagaidu risinājums, ar cēloni šis paņēmiens jau necīnās."

Gribu paturpināt ar jautājumu par to husgvarna eļļas pieliešanu dīzeļdegvielā.Kāds šim pasākumam ir efekts.

Atbildēt uz šo ziņu
Kauls

43 ziņas

PM

Ignis: "Gribu paturpināt ar jautājumu par to husgvarna eļļas pieliešanu dīzeļdegvielā.Kāds šim pasākumam ir efekts."

Husgvarna eļļa ieello kustigas dalas kam cauri plust degviela,jo degviela ir samera sausa,. Man kad bija beigts sukni varsts pec sis elas vins atkal saka darboties,bet ne simtprocentigi,bet lidz jaunam vareju piedarbinat un braukt.

Atbildēt uz šo ziņu
Ignis

18 ziņas

PM

Kauls: "
Husgvarna eļļa ieello kustigas dalas kam cauri plust degviela,jo degviela ir samera sausa,. Man kad bija beigts sukni varsts pec sis elas vins atkal saka darboties,bet ne simtprocentigi,bet lidz jaunam vareju piedarbinat un braukt.
"
Tām husgvarna eļļām ir dažādas krāsas,kuru no viņām?

Atbildēt uz šo ziņu
Ignis

18 ziņas

PM

Ignis: "Tām husgvarna eļļām ir dažādas krāsas,kuru no viņām?"
Un vēl,vai kādus gumijas blīvslēgus nesabojās?

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Ignis: "Un vēl,vai kādus gumijas blīvslēgus nesabojās?"

Gumijas blīvslēgus spēj sabojāt tikai DOT.
Vienalga, kuru krāsu. Krāsa, itkā, atšķiras atkarībā vai tā ir uz minerālās, sintētiskās vai citas bāzes. Itkā. Vienīgais, kas varētu ciest no šādas eļļas pieliešanas ir katalizators un aizmugurē braucošais (ja stipri par daudz pielej). ;)
Tā kā Stanadyne piedevai uzlika akcīzi un nu tā ir kļuvusi neaekvāti dārga, arī liela daļa Common rail dzinēju traķiem lej klāt eļļu - arī parasto 10w-40. Savādāk mūsdienu degviela ir palikusi tik sausa, ka sprauslas nav problēma tikai Voyageriem...

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » gruti pielec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online