gruti pielec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gruti pielec

Lapas: [1] 2
gruti pielec ( 3852 )
6ark

5 ziņas

PM

sveiki man ir 2005gada grand voyager 28 dizels crd problema ir sekojosa masina svaki pielec pec skanas akis itka griez labi bet tada sajuta ka kautka pietrukst degviela ir bet kautka trukst vai ir kadam bijusi sada problema un varbut kats zin risinajumu degvielas filtrs ir jauns

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Palasi info šeit. Spied virsū!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Īpašu uzmanību pievērs Kaula ieliktajam komentāram:
"Vareju piedarbinat tikai kad uzpumpe degvielu ar to rokas pumpi pie filtra. Bet problemu atrisinaju ar Husgvarn ellu,leju klat pie solka. jau 12 shtukas nobrauktas un nekadu problemu,ne melnu dumu ne zilu. Motors iet ka bitite.,."

Metode ar ko jāsāk, jo prasa tikai pāris latu ieguldījuma un dažas minūtes laika. Derīga jebkura lētākā divtaktu eļļa (ja ir kvēpu filtrs, tad Jaso FC specifikācijas).

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Man šis risinājums nepalīdzēja. Bet ar eļļas palīdzību dzinējs gan palika klusāks un netarkšķ tik izteikti vairs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

pingvīns

39 ziņas

PM

garfilds182: "Palasi info šeit. Spied virsū!"

Šeit neatradu atbildi uz vienu jautājumu, vai 2.5crd dzinējam degvielas vadā no filtra līdz dzinējam tajā ventīlī ir jābūt spiedienam un degvielai patstāvīgi, arī pēc mašīnas noslāpēšanas pēc tam kad nakti ir nostāvējis ?

Atbildēt uz šo ziņu

voyager 3,3 98g.b/g ; grand voyager 2006 g. 3,3 b/g

JurisB

179 ziņas

PM

Šaubos... Tā kā pērn man nobeidzās "bākas" sūknis, tad eksperimentējot izpūtām vienvirziena vārstu bākā.
BET, reizē pamanījām arī to, ka sūknis ir uz k-kāda laika vai cita veida devēja, jo viņš rūc tikai noteiktu laiku - uzpumpē degvielu un pēc tam, darba gaitā, vairs nesanāca dabūt, lai ieslēgtos. līdz ar to sanāk, ka degvielu darbojoties piesūc dzinēja sūkņa zemspiediena daļa. To pierāda arī tas, ka es jau kopš pagājušās ziemas tā arī braukāju ar beigtu bākas sūkni bez problēmām. Vienīgi pie mīnusiem (ap -10, pērn) bija grūtāk pielaist.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

oivars

7 ziņas

PM

6ark: "sveiki man ir 2005gada grand voyager 28 dizels crd problema ir sekojosa masina svaki pielec pec skanas akis itka griez labi bet tada sajuta ka kautka pietrukst degviela ir bet kautka trukst vai ir kadam bijusi sada problema un varbut kats zin risinajumu degvielas filtrs ir jauns "

Man pagājušajā vasarā arī bija līdzīga problēma, lai iedarbinātu mašīnu bija ilgāk jāgriež starteris un braucot, piemēram veicot apdzīšanu, iespiežot gāzes pedāli grīdā tā noslāpa. Risinājums bija tāds, ka bija jāmaina degvielas smidzinātāji, līdz ar to problēma tika novērsta, bet vai tas ir tavā gadījumā, domā pats.

Atbildēt uz šo ziņu
Roze

30 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Īpašu uzmanību pievērs Kaula ieliktajam komentāram:
"Vareju piedarbinat tikai kad uzpumpe degvielu ar to rokas pumpi pie filtra. Bet problemu atrisinaju ar Husgvarn ellu,leju klat pie solka. jau 12 shtukas nobrauktas un nekadu problemu,ne melnu dumu ne zilu. Motors iet ka bitite.,."

Metode ar ko jāsāk, jo prasa tikai pāris latu ieguldījuma un dažas minūtes laika. Derīga jebkura lētākā divtaktu eļļa (ja ir kvēpu filtrs, tad Jaso FC specifikācijas)."

Kādās proporcijas tad var to eļļu pievienot?
Bet šis laikam tik tāds pagaidu risinājums, ar cēloni šis paņēmiens jau necīnās.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2.8 CRD LTD 2011

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » gruti pielec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online