3.3 dzinēja remonts izpūsta blīve » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 3.3 dzinēja remonts izpūsta blīve

Lapas: [1] 2 3
3.3 dzinēja remonts izpūsta blīve ( 5767 )
emizz

50 ziņas

PM

Vasarā gadījās vairakas reizes uzkarsēt motoru. Pirms pāris nedēļām sāka dūmt un udens līt laukā pa izplūdes sistēmu.

Vakar noņēmām ar čomu galvas un atklājām uz pirmās galvas skaistu tukšuminu blīvē https://www.dropbox.com/s/xtyay6ix0luj87v/2013-11-03%2016.27.33.jpg

Gribu lai iesakat kur un pa kādām naudām pārbaudīt galvas un, ja nepieciešams arī slīpēt.

Atbildēt uz šo ziņu

1995. Plymouth Grand Voyager LE 3.3 benz./gāz.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nezinu kur pārbauda. bet galvas vienmēr slīpeju kantorī gaujas ielā, zem brasas tilta

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

austris

908 ziņas

PM

Baudīt nevajag ja pārkarsušam neesi lējis klāt šķidrumu. Slīpēt obligāti Tel zem Brasas tilta Dāvis- 26031614 vai arī 22372412

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

emizz

50 ziņas

PM

austris: "Baudīt nevajag ja pārkarsušam neesi lējis klāt šķidrumu. Slīpēt obligāti Tel zem Brasas tilta Dāvis- 26031614 vai arī 22372412 "

Esmu jau gan lējis klāt škidrumu..tā nu sanāca, ka braucu ar ģimeni un nebija citu variantu, kā braukt uz priekšu..bija radiatorā suce ,ta ka udens bij autina lidz 10 l kanniņā, tad nu kopa sanaca ap 200 l udeni saliet 70km posma..

Esmu sameklējis:
1) galvas blīves PAYEN abas kopā 27Ls
2)Eļļas filtru 3 Ls, Eļļu, Antifrīzu

Vēl meklēju:
3)Vārstu kātu blīvslēgus
4)Ieplūdes kolektoram apakšējās kameras metāla blīvi.

Visas gumijas blīves ieplūdei izskatijās ļoti labā stāvoklī, kā izrādijās viens no vārstu vākiem pat nebija pievilkts, tapēc arī bija visapkārt nosulojis. Vēl kādi ieteikumi, kas pie reizes būtu jāmaina? Varbūt visas gumijas blīves arī neatkarīgi no stāvokļa jāmaina.

Atbildēt uz šo ziņu

Zuris

1249 ziņas

PM

emizz: "

Esmu jau gan lējis klāt škidrumu..tā nu sanāca, ka braucu ar ģimeni un nebija citu variantu, kā braukt uz priekšu..bija radiatorā suce ,ta ka udens bij autina lidz 10 l kanniņā, tad nu kopa sanaca ap 200 l udeni saliet 70km posma..

Esmu sameklējis:
1) galvas blīves PAYEN abas kopā 27Ls
2)Eļļas filtru 3 Ls, Eļļu, Antifrīzu

Vēl meklēju:
3)Vārstu kātu blīvslēgus
4)Ieplūdes kolektoram apakšējās kameras metāla blīvi.

Visas gumijas blīves ieplūdei izskatijās ļoti labā stāvoklī, kā izrādijās viens no vārstu vākiem pat nebija pievilkts, tapēc arī bija visapkārt nosulojis. Vēl kādi ieteikumi, kas pie reizes būtu jāmaina? Varbūt visas gumijas blīves arī neatkarīgi no stāvokļa jāmaina."

Domāju ka šo dzinēju(lietotu)1995.g. var nopirkt par 100ls.....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

emizz

50 ziņas

PM

Zuris: "
Domāju ka šo dzinēju(lietotu)1995.g. var nopirkt par 100ls.....
"

Nopirkt var visu ko..tikai šaja dzinējā es ieguldu un tas noteikti ilgtermiņā atmaksājas..

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

emizz: "

Nopirkt var visu ko..tikai šaja dzinējā es ieguldu un tas noteikti ilgtermiņā atmaksājas.."

blīvju maiņa nav iegūldijums. šoreiz tiešām vajadzēja citu iekraut un miers

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Kunkuls

30 ziņas

PM

PASSATizhi: " blīvju maiņa nav iegūldijums. šoreiz tiešām vajadzēja citu iekraut un miers"

Labāk remontē to kuru remontē, pamēri cilindru izdilumu. noslīpē taisni galvu, bet neņem lielu skaidu nost un brauc tik pats.
Nopirksi citu un turēsi īkšķus un cerēsi, ka tik nu viss būtu kārtībā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » 3.3 dzinēja remonts izpūsta blīve
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online