Forums » Tehniski jautājumi » Nevar piedarbināt.
| Nevar piedarbināt. ( 2651 ) | |
|
Arizon
|
2013-11-04 14:05:46 "Nezinu, kāda benzīnniekam bāka un kā ekspluatējas, bet tīri teorētiski, braukājot ar tukšu bāku, rodas kondensāts, + k-kad tiek arī kāda kaka laistoties iekšā un beigās var sanākt pļura, kas aizrauj "zaborņiku". Ja galā bākā nav vienvirziena vārsta (dīzelim ir), tad var pie sūkņa iepūst gaisu uz bāku." Varbūt, ka Tev taisnība, jo servisā man sūkni noņēma, papildus pārbaudīja, un jā, viņš darbojas, bet knapi čurā. Tikko piezvanīju un pateicu, lai mans mehāniķis pamēģina papūst gaisu pretējā virsienā, varbūt kas sanāk. Ja nu tomēr sūknis jāmaina, vai tas der no 3.3 motoriem? Vai der no kantainajiem? |
|
ibiodizels
|
2013-11-04 14:24:38 der no jebkura cita benz'innieka kur's dod pietieko'su spiedienu.uz reikas ir vent'ilis,kuram pievieno monometru un pārbauda spiedienu.skaties grāmatā vik j'abūt. |
|
Arizon
|
2013-11-04 16:21:25 Paldies visiem par padomiem, to ļoti novērtēju. |
|
GRIMBURGERS
|
2013-11-05 10:38:47 Patāsti lūdzu sīkāk par to pūšanu sūknī. Varēja iepūst vai tur ir pretvārsts? Jautāju jo manam liekas ka degviela noslāpējot tek atpakaļ bākā. Gribu zināt kur ir jābūt pretvārstam kas to neļauj. DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
|
JurisB
|
2013-11-05 11:38:23 "Paldies visiem par padomiem, to ļoti novērtēju. Nevajadzēja gan pūst sūkni, bet pievadu līdz tam, bet ganjau mehs pats saprata... Dīzelim toč ir jābūt vārstam, par benzīnniekiem, jau rakstīju, ka nezinu. Ja vārsts ir, tad gan nekāda pūšana nesanāks. GVL '04, 2.5CRD |
|
Arizon
|
2013-11-05 12:30:17 " Jā, to mehs saprata, ka jāpūš pievadā, bet nu tam nebija rezultātu. Nu nekas. Interesanti, cik vispār jauns sūknis maksā, un vai man nebūtu vēlams pie reizes izskalot bāku? |
|
vksys
|
2013-11-11 08:02:13 "uz reikas ir vent'ilis,kuram pievieno monometru un pārbauda spiedienu.skaties grāmatā vik j'abūt." Pēc pieredzes ... lai atjaunotu benzīna piepildījumu reikā , esmu ņēmis ārā benzīna sūkņa releju un vienojis ar vadiņu kontaktus , lai sūkni darbinātu , un pie reizes spiedis uz ventīli uz reikas lai gaiss iet ārā ; kad reika piepildījās , tad mēģināju darbināt ... A sprauslas strādāja - varbūt vēl kāda vaina ... T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
|
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Nevar piedarbināt.