aizmugurejas CV bremzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » aizmugurejas CV bremzes

Lapas: [1] 2 3
aizmugurejas CV bremzes ( 4747 )
Dudziks2120

55 ziņas

PM

No iekšpuses ir trīs gumijas aizbāžņi-apašējo pa vidu izvelc ārā un ar skrūgriezi griez zvaigznīti lai atlaistu lokus(Tieši uz kuru pusi nētceros-metodam vtika).Lai veicas!

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

eziz

137 ziņas

PM

iespejams nemaaku atrast, bet kam taga viegli, tadeelj atljaushos uzdod glupu jautaajienu - vai ir kaadi iipashi panjeemieni, kaa nonjemt bremzhu trumuljus? man skatee izmeta,j opakalj bremzes nevienmeriigas esot (gan darba gan staavbremze), tadeelj bij doma uzmest aci kas tur iekshaa dziivo. Esmu jaucis varaakiem autinjiem trumuljus un parasti tas izdevees, bet shamajam ni un ni
taatad situaacija - nonjemu protams riepu, pirms tam arii pacelju uz domkarata.. tad meegjinu nomaukt to trumuli, bet shis maita padodas kaadus 5 mm un tad lec kaa atspere atpakalj, saprotu, ka to dara bremzhu loki,kuri trumulii ir iegrauzushies.. nez ko dariit, atlaidu rokjenes trosi, bet bez rezultaata..
taatad jautaajums- vai ir kaadi panjeemieni tautas kaa trumuli nonjemt, ar pierunaashanu arii neizdevaas :twisted:
pld

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

eziz

137 ziņas

PM

Dudziks2120"]No: "

jaa, otra pusee ir triis gareni caurumi, bet tajos galvu nevareeju ieaazt bet ar vienu aci izpeetiiju - divos no tiem ir redzami bremzhu loku un trumulju saskarshanas vietas, bet treshaja ir staavbremzes troses gals, skjiet ka manam (1996.gads) vairak nekaadu caurumu nebij

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Kvatra

746 ziņas

PM

Es savam ar ilgu ciiksteeshanos dabuuju nost, var meegjinaat taas kalotkas kaut kaa paspiest pa tiem caurumiem Peec tam tik aizved novirpot iekshu pie reizes!

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Kvatra"]Es: "

bl@, man taa ar speeku netiik, jo esmu citiem autinjiem izraavis ar visu cilindru un veel ar kautaadiem stiprinaajuma lorinjiem..
tur jaabuut kautkaadam panjeemienam ibio! :?:

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Rashns

187 ziņas

PM

cik maksaa prieksejie bremzu diski jauni? un kur labak tadus pirkt vai kadas firmas?

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

wildcat

26 ziņas

PM

Iespejams ir izdiluši trumuļi, iekšmalā izveidojusies kantīte, kura neļauj noņemt trumuli. Cik var pavelc nost trumuli, iebāz kautko starp trumuli un klučiem, un pamazam spied klučus nost, pa bišķiņam, tad pagriez mazliet un turpini (tikai pacietību). Es tā tiku galā stundas laikā, tiesa gan jāmaina kluči un jāvirpo trumuļi, bet to vajadzēja jebkurā gadījumā.

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Ar to virposhanu ar ir kaa ir, savus novirpoju, peec paaris meeneshiem atkal saaka vibreet bremzeejot, tagad domaaju par jaunu iegaadi! Vispaar voyager bremzes ir baigie suudi :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » aizmugurejas CV bremzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online