gultnis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gultnis

Lapas: [1] 2
gultnis ( 3174 )
alex454

12 ziņas

PM

vai var pasam majas nomainit aizmugurejo gultni stupicai? voyager 96g. 2.5tdi un cik tas apmeram maksaa?

Atbildēt uz šo ziņu
aivels

39 ziņas

PM

ja rokas aug no pareizas vietas tad jau var.
ritens nost suports nost 4 skruves stupicai vala,un virsu jauno stpicu.
pats pirku visu pa 50ls

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000.G 2,5TD

ID

847 ziņas

PM

96. gada dīzelim ir trumuļi, parasti ir jāpačakarējas lai viņu nomauktu nost no lokiem. Rumba turas uz četrām skrūvēm. Parasti viņa ir sirsnīgi ierūsējusi tiltā un vajag paklapēt ar āmuru, bet tas kā paveicas, ir bijis ka iznāk viegli un ir bijis ka jāsapūš ar kaut kādu rūsas šķīdinātāju vairākas reizes, jāpagaida lai iesūcas un tad tikai dabū ārā.
Vispār dīvains jautājums, es mājās esu pārjaucis mašīnas a - z, tev drīzāk jāpajautā pašam sev vai tu to vari un gribi, nevis vai tas principā ir iespējasms.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manam kaimiņam ir tās paaudzes Voyager ar disku bremzēm aizmugurē. Šim SE versija ar diskiem, man LE versija ar trumuļiem.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Man ir 96. gada T&C Lxi un 96. gada Grand Caravan SE, bija vēl 99. gada TC ar švaku komplektāciju un vēl uz izjaukšanu bija 99. gada Plymouth Grand Caravan, nevienam no viņiem nebija diski aizmugurē. Cik es zinu, diski ir pilnpiedziņai. Man paziņa uzlika Caravānam tiltu no TC 4x4 ar disku bremzēm, bet vai disku bremzes der uz tilta kur bijuši trumuļi - nezinu. Ja kas - lāgas pilnpiedziņai arī ir no vairākām loksnēm.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ID: "Man ir 96. gada T&C Lxi un 96. gada Grand Caravan SE, bija vēl 99. gada TC ar švaku komplektāciju un vēl uz izjaukšanu bija 99. gada Plymouth Grand Caravan, nevienam no viņiem nebija diski aizmugurē. Cik es zinu, diski ir pilnpiedziņai. Man paziņa uzlika Caravānam tiltu no TC 4x4 ar disku bremzēm, bet vai disku bremzes der uz tilta kur bijuši trumuļi - nezinu. Ja kas - lāgas pilnpiedziņai arī ir no vairākām loksnēm."
manam sievastēvam ir 00 īsais 3.3le un pakaļā ir diski. bremzes ir ievērojami asākas par manu t&c ar trumuļiem

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ID

847 ziņas

PM

Es uz TC uzliku disku bremzes no 2001 gada modeļa jo bija piegriezies ņemties ar tiem trumuļiem, vienmēr man ar viņiem kaut kādas problēmas un čakarēšanās. Nomainīju lokus un trumuļus, jūtu ka met vienā pusē. Noņemu trumuli, aiznesu uzlikt uz virpas - ovāls. Samainu pret citu, uzlieku uz mašīnas, vispār psc, pat uz pedāli jūt ka sit. Uz virpas - ovāls konkrētākais. Samainīju vēl pret citu, palika labāk, bet tāpat līdz galam labi nebija. Apnika man tur ņemties, vienmēr uz skati arī jāčakarējas un jāregulē jo automātiskais spriegotājs jau sen ir sapuvis, jaunas visas tās ķeskas man nav nekur izdevies atrast. Trumuļi bija TRW, Delphi un pēdējais bija kaut kāds bez nosaukuma uz Rumbulas ielas pirkts. Par trumuļu kvalitāti esu arī citur sūdzības dzirdējis, nesen kolēģis uz Opel Astra mainija, arī divas reizes pēc kārtas, tik viņam bija nevis ovāli, bet kaut kādi piecstūraini Darbā ik pa laikam jauni autobusu trumuļi ir veselām paletēm uz lūžņiem vedami.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ID: "Es uz TC uzliku disku bremzes no 2001 gada modeļa jo bija piegriezies ņemties ar tiem trumuļiem, vienmēr man ar viņiem kaut kādas problēmas un čakarēšanās. Nomainīju lokus un trumuļus, jūtu ka met vienā pusē. Noņemu trumuli, aiznesu uzlikt uz virpas - ovāls. Samainu pret citu, uzlieku uz mašīnas, vispār psc, pat uz pedāli jūt ka sit. Uz virpas - ovāls konkrētākais. Samainīju vēl pret citu, palika labāk, bet tāpat līdz galam labi nebija. Apnika man tur ņemties, vienmēr uz skati arī jāčakarējas un jāregulē jo automātiskais spriegotājs jau sen ir sapuvis, jaunas visas tās ķeskas man nav nekur izdevies atrast. Trumuļi bija TRW, Delphi un pēdējais bija kaut kāds bez nosaukuma uz Rumbulas ielas pirkts. Par trumuļu kvalitāti esu arī citur sūdzības dzirdējis, nesen kolēģis uz Opel Astra mainija, arī divas reizes pēc kārtas, tik viņam bija nevis ovāli, bet kaut kādi piecstūraini Darbā ik pa laikam jauni autobusu trumuļi ir veselām paletēm uz lūžņiem vedami.
"
ar disku bremzēm ar nav vienkārši. vairumam nopuvuši atbalsta šķīvji, kur stiprinas rocene. tie ir par 350eur gabalā pati rocene tik pat čakarīga kā trumuļiem.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » gultnis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online