Nesilda pečka » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nesilda pečka

Lapas: 1 [2]
Nesilda pečka ( 6402 )
aivarsk

7 ziņas

PM

Problēma vēl joprojām pastāv.Daudzi norāda arī uz varbūtību,ka galvas blīve ir jāmaina.Tiktāl esmu atklājis,ka sistēmā rodas burbulis un tāpēc arī nesilda.Reizi trijās dienās uzdzenu autiņu ar purnu uz paaugstinājuma un pataisu vaļā dzes.šķidruma bačoku,tad ir ok,bet nu vidēi uz 3 dienām.Pats interesantākais (par galvas blīvi),ka škidrums nezūd,trubas nepūšas un eļļā emulsijas arī nav...

Atbildēt uz šo ziņu
UnKn0wN

28 ziņas

PM

Tātad ir kantainais džeris benzīns/gāze. Jautāums par to pečkas skalošanu, ja es pareizi saprotu, tad no pečkas abus patrobokus (tie 2 pa vidu, kas ieiet salonā) nost, šļūteni klāt un abos virzienos jāskalo. Kā tad būt ar atkaļķotāju vai kādu citu ķīmiju? Sanāk tik vienreiz izlaist, piemēram, to litru cauri?
Jāmēģina kaut kas darīt lietas labā, jo jau pie -5 grādiem nav iespējams normāli braukt, kur nu vēl tagad, pečka pūš remdenu gaisu, pēc kādas pusstundas brauciena var just nelielu siltumu, bet ne pietiekošu. Daudz un dikti izlasījos par simptomiem, galvai nevajadzētu būt (cik sapratu no foruma tēmām un vēl šur tur palasot), visticamāk, ka pečkas radiators, jo viens no patrobokiem ir normāli karsts, otrs tikai silts. Palabojiet, ja kļūdos, un varbūt varat vēl ko ieteikt.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Vis pilnīgi pareizi. Es pieleju to radiātoriņu pilnu ar tīru sālskābi un turu pus stundu tad izskaloju,parasti ir rezūltāts. Tikai neprovejat to darīt apaļajiem

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

ibiodizels

695 ziņas

PM

Arī uz benzīnu braucot nesilda?Bet ganjau ka trubas gāzei nepareizi pievienotas-no pečkas,jo tur vieglāk tikt klāt.

Atbildēt uz šo ziņu
UnKn0wN

28 ziņas

PM

ibiodizels: "Arī uz benzīnu braucot nesilda?Bet ganjau ka trubas gāzei nepareizi pievienotas-no pečkas,jo tur vieglāk tikt klāt."

Ja godīgi, neesmu provējis uz benzīna, uz gāzi pārslēdzas ~10 min laikā šinī aukstumā, tā ka pečka pat nav iesilusi. Rīt tad būs jāmēģina skalot, pie viena skatoties tos patrobokus gāzei.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Nesilda pečka
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online