sprauslas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » sprauslas

Lapas: [1]
sprauslas ( 2547 )
Džoker

6 ziņas

PM

Labdien man jau tris nedelas stav servisa,,nevar dabut divas sprauslas ara,,ko ieteiktu???jau etiķi medinja kad ximijas visadas,,nekas nepalidz

Atbildēt uz šo ziņu
Džoker

6 ziņas

PM

shurikp4elkin: "Labdien man jau tris nedelas stav servisa,,nevar dabut divas sprauslas ara,,ko ieteiktu???jau etiķi jau leja, kximijas visadas,,nekas nepalidz"

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

lai nospriego ar sjomniku un pamegina ogluskaabo gazi ;) kautvai to kas dzesamaparatos, pielauju ka pasas izsprags araa...

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Zuris

1249 ziņas

PM

shurikp4elkin: "Labdien man jau tris nedelas stav servisa,,nevar dabut divas sprauslas ara,,ko ieteiktu???jau etiķi medinja kad ximijas visadas,,nekas nepalidz"

iesaku mainīt servisu,ja tev to dara Engurē.Tukumā ,,Dzinējā" meklē motoristu Ilvaru,izvilks ārā visu.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Džoker

6 ziņas

PM

Zuris: "
iesaku mainīt servisu,ja tev to dara Engurē.Tukumā ,,Dzinējā" meklē motoristu Ilvaru,izvilks ārā visu.
"

Atbildēt uz šo ziņu
Džoker

6 ziņas

PM

man stav netalu no Dzineja,angara pie Artura,varbut jums ira nr tam Ilvaram?

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Tiku pie divām sprauslām. Neesmu pārliecināts ka manam auto ir jāmaina, bet draugs atdeva par pāris litriem mājas alus un izdomāju paņemt rezervei.
Jautājums ir kā viņas glabāt un abām sprauslām ir mazi bojājumi uz vītnes. Vai jūsuprāt bojājumu dēļ viņas nav lietojamas? Neesmu mēģinājis mainīt, jo nezinu vai varēšu tik viegli izņemt un viņas ir pāris mēnešus stāvējušas plauktā. Iekšā vēl ir mitras, bet apkārt netīras no tās jocīgās vara krāsas smēres.
Doma ir turēt traukā ar acetone šķidrumu (plastmasas detaļas noņemot).

http://content32-foto.inbox.lv/albums/a/aabbxx/Grand-Voyager-LV05WYC/IMAG3715.sized.jpg?1467869433
http://content32-foto.inbox.lv/albums/a/aabbxx/Grand-Voyager-LV05WYC/IMAG3717.sized.jpg?1467869628

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » sprauslas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online