Salona ventelators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Salona ventelators

Lapas: [1] 2
Salona ventelators ( 4574 )
West

30 ziņas

PM

Labdien!
Kur meklēt problēmu ja salona ventelators strādā tikai max rezhiimaa?

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

ŠEIT

http://autometro.lv/catalog/apsilde-kondicionesana/apsildes-sistema/apsildes-rezistors-pretestiba

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

austris

908 ziņas

PM

kurš tad autiņam gadiņš?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Kundziņš

6 ziņas

PM

West: "Labdien!
Kur meklēt problēmu ja salona ventelators strādā tikai max rezhiimaa?
"

1- Kā jau biedri te minēja atver/izņem bardačoku tur uz 2 skrūvēm stāvēs pieskrūvēts rezistors! Pa vidu viņam ir termodrošinātājs, kas 90% ir vainīgs! Vainu meklē šrotā pa 15-20ls vai aizbrauc uz ,,ARGUS,, vai kādu citu specializēto elektro preču veikalu, bet ARGUS'Ā IR. jauns termodrošinātājs- 0,40Ls tur bija 3 temp. varianti es vidējo ņēmu gadu braucu bez problēmām!

P.S. mainot termodrošinātāju NEDRĪKST LODĒT, ņem ar saspiežamajām skaviņām pievieno!

2- Man pašam interesē- kur tieši atrodas salona ventilators un kā nomainīt? Cik zinu tad labajā pusē aiz bardačoka? Tiešām jāņem viss priekšējais panelis nost lai nomainītu???

Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5CRD (LIMITED)

Zuris

1249 ziņas

PM

Kundziņš: "

1- Kā jau biedri te minēja atver/izņem bardačoku tur uz 2 skrūvēm stāvēs pieskrūvēts rezistors! Pa vidu viņam ir termodrošinātājs, kas 90% ir vainīgs! Vainu meklē šrotā pa 15-20ls vai aizbrauc uz ,,ARGUS,, vai kādu citu specializēto elektro preču veikalu, bet ARGUS'Ā IR. jauns termodrošinātājs- 0,40Ls tur bija 3 temp. varianti es vidējo ņēmu gadu braucu bez problēmām!

P.S. mainot termodrošinātāju NEDRĪKST LODĒT, ņem ar saspiežamajām skaviņām pievieno!

2- Man pašam interesē- kur tieši atrodas salona ventilators un kā nomainīt? Cik zinu tad labajā pusē aiz bardačoka? Tiešām jāņem viss priekšējais panelis nost lai nomainītu???

Paldies!"

1-tur viņš dzīvo 01-07 gada modeļiem,vecākiem ap to pašu vietu,bet atrodas no motortelpas puses,starpsienā.Atkarīgs no klimatkontroles veida-pastāv arī elektroniskais rezistors.
2-salona ventilators atrodas aiz bardačoka,noņemas no apakšas,panelis augšējais nav jādemontē.līdz 2000gadam modelim noņemas nu ļoti viegli,01-07gads-būs jāpasvīst,ja nav pieredze uz šo darbiņu,liela iespēja salauzt plastmasas detaļas.....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

West

30 ziņas

PM

Liels paldies!
Termo drošinātājs nomainīts (tagad stāv 140 C) viss strādā

Atbildēt uz šo ziņu
aivels

39 ziņas

PM

sveiki man ar sodien atgadijas sis pats ka strada max rezims.
auto ir cv 2000.g vel vecais models
meklejot mekletaja vecas zinas,lasot tur izskaneja ka ari ir beikts rezistors,
tad jautajums kam pirmajam pieverst uzmanibu rezistors vai termodrošinātājs?
un abas sis lietas atdrodas dazadas vietas?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000.G 2,5TD

JurisB

179 ziņas

PM

aivels: "sveiki man ar sodien atgadijas sis pats ka strada max rezims.
auto ir cv 2000.g vel vecais models
meklejot mekletaja vecas zinas,lasot tur izskaneja ka ari ir beikts rezistors,
tad jautajums kam pirmajam pieverst uzmanibu rezistors vai termodrošinātājs?
un abas sis lietas atdrodas dazadas vietas?
"

Parasti tas ir viens uz tasp pats - ja precīzāk - termodrošinātājs stāv virsū "rezistoram" (pretestībai) - ja tā pārkarst - izsit. No dīleru puses mainās tikai viss kopā - "rezistors", bet reāli var nomainīt tikai drošinātāju vai ir redzēti arī varianti ar drāti.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Salona ventelators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online