Forums » Tehniski jautājumi » Vēlreiz par kārbu
| Vēlreiz par kārbu ( 2294 ) | |
|
Archebalds
|
2013-09-20 21:40:08 Es te vis mēģinu dabūt līdz galam kārtībā manu jaunuzlikto kārbu. Ar ātrumu pārslēgšanos tagad viss ok, nedēļu pastāvēja un viss aizgāja. Bet jauniegādātajai kārbai bija pamatīgi izrūsējis tas vāks, kas ir tieši aiz kreisās riepas. Uzliku no vecās kārbas. Rezultātā tagad uzsākot kustību no tā vaka nāk tāda-kli-kli-kli skaņa, kautkas beržas pret kautko vai sitas. Jautājums kas tas varētu būt?Kādam irbijis varbūt? Esmu tagad sačinījis dzimto vāku, likt satpakaļ to? Ja tagad mainīšu tos vākus eļļas zudums būs liels? Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
|
wizard
|
2013-10-01 17:38:32 "Es te vis mēģinu dabūt līdz galam kārtībā manu jaunuzlikto kārbu. Ar ātrumu pārslēgšanos tagad viss ok, nedēļu pastāvēja un viss aizgāja. Bet jauniegādātajai kārbai bija pamatīgi izrūsējis tas vāks, kas ir tieši aiz kreisās riepas. Uzliku no vecās kārbas. Rezultātā tagad uzsākot kustību no tā vaka nāk tāda-kli-kli-kli skaņa, kautkas beržas pret kautko vai sitas. Jautājums kas tas varētu būt?Kādam irbijis varbūt? Esmu tagad sačinījis dzimto vāku, likt satpakaļ to? Ja tagad mainīšu tos vākus eļļas zudums būs liels?" Zēm ta vaka atrodas sekondaras un stārpvarstas zobrati. Dažam kārbam to zobratu skrūves liktas uz lakas, citam bija kontrejošas plāksnes. Tapēc vāki nedaudz savadāki pēc augstuma. Droši vien zobrata stiprināšanas elementi skarās pie vāka. Pašam bija tada ķibele pēc kārbas parlasišanas. Daudz eļļas neistecēs, bet mainot vāku labi jāattauko virsmas lai nebūtu eļļas sūces! Veiksmes! Dodge Caravan 3,0 FVD 1992 |
|
raivis
|
2013-10-01 18:43:24 Sveicināti.Manam voyagerim baigi kustās kreisā pusass, šodien izārdīju,domāju ka iekšējā granāta beigta,bet nekā granāta vesela,brīvkustība ir tieši kārbā.Ar ko rēķināties?Paldies. Chrysler Town & Country 2002.3.8 B.G. |
|
raimix
|
2013-10-01 20:00:03 "Sveicināti.Manam voyagerim baigi kustās kreisā pusass, šodien izārdīju,domāju ka iekšējā granāta beigta,bet nekā granāta vesela,brīvkustība ir tieši kārbā.Ar ko rēķināties?Paldies." Visticamākais ir problēma diferenciālī, tā šad tad mēdz notikt. Ar ko reiķināties? Es tavā vietā tomēr to diferenciāli apskatītos, kādā tas stāvoklī. Ja kaut kas juks, tad remonts uz +- 500 lvl. Bet tās ir tikai manas domas.... CV 1995 3,3 Gāze benzīns. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Vēlreiz par kārbu