Air bag atslegsana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Air bag atslegsana

Lapas: [1] 2
Air bag atslegsana ( 3004 )
Bbb

1 ziņas

PM

Grand voyager 2003g - vai ir kads variants ka atslegt blakussedetaja airbagu?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Paruna ar bralukam lietuviesiem vini tev ne tikai to vien atslegs ta ka servis lampa nedegs

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Bbb: "Grand voyager 2003g - vai ir kads variants ka atslegt blakussedetaja airbagu?"
kad mans bija pavisam sīks, un vadāju priekšā, vnk izņēmu abus airbag drošinatājus. man 2000g katram ir savs, bet drošības pēc atslēdzu abus

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

gatis.sterns

40 ziņas

PM

Vai tiešām drošinātāju izņemšana ir vienīgais variants, kā blakussēdētāja pusē atslēgt AIRBAG? Vai tomēr kā savādāk?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ir taču veselas piecas vietas bez airbaga.

Atbildēt uz šo ziņu
gatis.sterns

40 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ir taču veselas piecas vietas bez airbaga."

Pastāsti to manai sievai, dabūsi dzirdēt par aizrīšanos utt. Trešais bērns, pieredze ir. Ja nekas cits neatliek, rausim drosinātājus

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man šķiet ir jābūt kkādam veidam. jo savādāk neredzu jēgu pasažiera spilvena indikātoram uz paneļa, kurš ir no 01 gada. bet kopumā piekrītu augstāk rakstītajam. labāk bērnus likt pa vidu, un atbilstošos krēslos. jo ar sānu spilvenu arī var sanākt ziepes

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

InsekC

377 ziņas

PM

gatis.sterns: "Vai tiešām drošinātāju izņemšana ir vienīgais variants, kā blakussēdētāja pusē atslēgt AIRBAG? Vai tomēr kā savādāk?"

Man šķiet, ka nekādi drošinātāji nav jārausta. Ja priekšā sēž bērns, spīd AirBag gaismas diode, ziņojot, ka AirBags ir atslēgts. Vismaz manam VOY tā ir un arī otram auto SubaruForester '07. Praksē pārbaudīts.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Air bag atslegsana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online