Forums » Tehniski jautājumi » chrysler t&c 3.8 96' lxi problēma
| chrysler t&c 3.8 96' lxi problēma ( 3074 ) | |
|
vicha3
|
2013-09-12 09:05:19 sveiki. pārskatīju visu forumu pie tehniskajiem jautājumiem, bet tā arī pie kopsaucēja nenonācu. zinu,ka interneta diagnostika nav nekāds atrisinājums, bet varbūt kādam ir bijis līdzīgi vai arī ir saskāries ar ko tādu. lieta sekojoša: man mirgo visas lampiņas,kur slēdz iekšā kondišku, aizmugurējo logu tīrītāju un visu pārējo, palasīju,ka jāpatur tās divas pogas testam, paturēju, iedegās, itkā nemirgo vairs visas, bet tikai divas tagad-aizmugurējā loga tīrītāju abi režīmi. taču kad soiežu uz kādu no pogām, pat neiedegas lampiņa. tā kā šis ir mans pirmais chrysler's, tad vēros šeit pēc palīdzības. ceru,ka sarakstīju kaut cik saprotami. Town&Country 3.8L LXI 1996 LPG |
|
GRIMBURGERS
|
2013-09-12 11:17:34 Mašīnas īpatnība - pats biju šokā. Kondiška vienmēr strādās ja plūsma pagriezta diapazonā no kājas/priekšējais logs līdz tikai priekšējais logs. Tipa skaitās kā fīča kas nožāvē loga nosvīdumu. Man tas nepatika - atrisināju noņemot štekeri no kondicioniera kompresora motortelpā. Tobiš atslēdzu kondišku vispār. Nelietoju to brīnumu. REAR WIPER AND INTERMITTENT LED’S FLASH SIMULTANEOUSLY P.S. pocīši griežas gludi un klusi - ar to viss kārtībā. DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
|
vicha3
|
2013-09-12 12:59:36 " Mašīnas īpatnība - pats biju šokā. Kondiška vienmēr strādās ja plūsma pagriezta diapazonā no kājas/priekšējais logs līdz tikai priekšējais logs. Tipa skaitās kā fīča kas nožāvē loga nosvīdumu. Man tas nepatika - atrisināju noņemot štekeri no kondicioniera kompresora motortelpā. Tobiš atslēdzu kondišku vispār. Nelietoju to brīnumu. Paldies par info, nezināju, ka tas kondiķis paredzēts visu laiku - vajadzētu tak kaut kā arī manuāli viņu izslēgt - kam tad tā poga tur domāta. Kondiška man darbojas pie visiem plūsmas režīmiem - arī kad uz seju nolikts, vai kājām - vienalga. Tātad jāvieno būs vien nost. Vajag tak kaut kā dabūt pasažieriem silto gaisu arī. Town&Country 3.8L LXI 1996 LPG |
|
GRIMBURGERS
|
2013-09-12 15:45:13 Nu ja kondiška patvaļīgi strādā pie visiem plūsmas režīmiem ta gan nezinu - varbūt elektronika gļuko, vai pats komperesora sajūgs mehāniski iesprūdis. Var pārbaudīt ar testa lampu pie kompresora štekera vai pienāk strāva visu laiku vai tikai kad ieslēdz to kondišku. Par kalibrācijas testiem - tur ie dažādi tie testi. Pamēģini kādu citu varbūt. DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
|
vicha3
|
2013-09-12 16:14:00 "Nu ja kondiška patvaļīgi strādā pie visiem plūsmas režīmiem ta gan nezinu - varbūt elektronika gļuko, vai pats komperesora sajūgs mehāniski iesprūdis. Var pārbaudīt ar testa lampu pie kompresora štekera vai pienāk strāva visu laiku vai tikai kad ieslēdz to kondišku. Par kalibrācijas testiem - tur ie dažādi tie testi. Pamēģini kādu citu varbūt." Nu jā, bet vienīgi tad ir tā,ka es jau nevaru ne ieslēgt manuāli, ne izslēgt, viņš ir visu laiku ieslēgts. Moš tiešām ir kompresora sajūgs iesprūdis kā tu saki. Es tikai nezinu, kur to skatīties. Town&Country 3.8L LXI 1996 LPG |
|
ID
|
2013-09-12 16:18:23 Tas tests jau neatrisina problēmu. Viņš tikai informē ka kaut kas ir nofeilojis. Kas tieši - skaties grāmatā, tur ir aprakstīts kādas lampiņas cik reizes mirgo pie kādiem feiliem. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
Kunkuls
|
2013-09-12 20:17:48 es uztaisiju resetu un mirgo tikai recirkulācija un kondiška, bet pabraucot pēc dažām min arī tās nodziest. http://www.voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/32009#post32009 |
|
vicha3
|
2013-09-12 22:48:27 "es uztaisiju resetu un mirgo tikai recirkulācija un kondiška, bet pabraucot pēc dažām min arī tās nodziest. Nu man arī pirms testa bija tā,ka ja pabrauc ilgāku laiku, tad visas nodziest un ķipa var slēgt kāgrib - normāli, bet kondišku tāpat nevaru izslēgt. Tā ir lielākā bēda - tas,ka viņas tur mirgo, man netraucētu, bet es salstu nost. Town&Country 3.8L LXI 1996 LPG |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » chrysler t&c 3.8 96' lxi problēma