Autogāzes kantori » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Autogāzes kantori

Lapas: [1]
Autogāzes kantori ( 1657 )
Kunkuls

30 ziņas

PM

Palasījos diskusijas par gāzēm un apjuku no daudzo lpp skaita un viedoķliem.
Informācija ir gan jauna, gan veca tādēļ esmu nepārliecināts.

Kur jūs gāzes lietotāji ieteiktu uzstādīt gāzes iekārtu? Nevaru izdomāt vai pašam likt vai atdot kādam kantorim.
Ja zināt labu, kur vadus savelk normāli nevis kā pagadās un nesaurbj liekus,šķibus caurumus tad gaidu ieteikumus!

Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Diez vai tev kāds var sniegt objektīvu atbildi uz šo jautājumu, neviens tak nebraukā pa ntajiem kantoriem un netestē viņu darba kultūru.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Kunkuls

30 ziņas

PM

Nu ja es būtu kaut kur licis un mani neapmierinātu vai tieši pretēji apmierinātu kvalitāte kā darbojas dzinējs un kas kur un kā savilkta tad labprāt padalītos. Es neprasu cenas, kur lētāk vai dārgāk, bet gan atsauksmes par kvalitāti! Izskatas, ka būs vien pašam jāliek jo aizdzīt un pēc tam nožēlot, ka viss caur "tūpli" savilkts ar negribas.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Kunkuls: "Nu ja es būtu kaut kur licis un mani neapmierinātu vai tieši pretēji apmierinātu kvalitāte kā darbojas dzinējs un kas kur un kā savilkta tad labprāt padalītos. Es neprasu cenas, kur lētāk vai dārgāk, bet gan atsauksmes par kvalitāti! Izskatas, ka būs vien pašam jāliek jo aizdzīt un pēc tam nožēlot, ka viss caur "tūpli" savilkts ar negribas."
plin, tak nerakstīs te speciāli simto reizi, to, kas jau ir izmalts gāzes ieutājumu tēmā!

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

osis33

118 ziņas

PM

Kunkuls: "Nu ja es būtu kaut kur licis un mani neapmierinātu vai tieši pretēji apmierinātu kvalitāte kā darbojas dzinējs un kas kur un kā savilkta tad labprāt padalītos. Es neprasu cenas, kur lētāk vai dārgāk, bet gan atsauksmes par kvalitāti! Izskatas, ka būs vien pašam jāliek jo aizdzīt un pēc tam nožēlot, ka viss caur "tūpli" savilkts ar negribas."

Ja intresē, varu ieteikt braukt uz Saldu. Ja vajadzēs uzrakstīšu nummuru,liek tikai špricenes.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

Kunkuls

30 ziņas

PM

osis33: "

Ja intresē, varu ieteikt braukt uz Saldu. Ja vajadzēs uzrakstīšu nummuru,liek tikai špricenes."

Iemet kontaktus varbūt noderēs!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Autogāzes kantori
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online