Forums » Tehniski jautājumi » Autogāzes kantori
| Autogāzes kantori ( 1656 ) | |
|
Kunkuls
|
2013-09-05 11:38:09 Palasījos diskusijas par gāzēm un apjuku no daudzo lpp skaita un viedoķliem. Kur jūs gāzes lietotāji ieteiktu uzstādīt gāzes iekārtu? Nevaru izdomāt vai pašam likt vai atdot kādam kantorim. Paldies |
|
ID
|
2013-09-05 12:29:22 Diez vai tev kāds var sniegt objektīvu atbildi uz šo jautājumu, neviens tak nebraukā pa ntajiem kantoriem un netestē viņu darba kultūru. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
Kunkuls
|
2013-09-05 16:07:49 Nu ja es būtu kaut kur licis un mani neapmierinātu vai tieši pretēji apmierinātu kvalitāte kā darbojas dzinējs un kas kur un kā savilkta tad labprāt padalītos. Es neprasu cenas, kur lētāk vai dārgāk, bet gan atsauksmes par kvalitāti! Izskatas, ka būs vien pašam jāliek jo aizdzīt un pēc tam nožēlot, ka viss caur "tūpli" savilkts ar negribas. |
|
PASSATizhi
|
2013-09-05 17:40:10 "Nu ja es būtu kaut kur licis un mani neapmierinātu vai tieši pretēji apmierinātu kvalitāte kā darbojas dzinējs un kas kur un kā savilkta tad labprāt padalītos. Es neprasu cenas, kur lētāk vai dārgāk, bet gan atsauksmes par kvalitāti! Izskatas, ka būs vien pašam jāliek jo aizdzīt un pēc tam nožēlot, ka viss caur "tūpli" savilkts ar negribas."plin, tak nerakstīs te speciāli simto reizi, to, kas jau ir izmalts gāzes ieutājumu tēmā!
GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
osis33
|
2013-09-05 19:19:42 "Nu ja es būtu kaut kur licis un mani neapmierinātu vai tieši pretēji apmierinātu kvalitāte kā darbojas dzinējs un kas kur un kā savilkta tad labprāt padalītos. Es neprasu cenas, kur lētāk vai dārgāk, bet gan atsauksmes par kvalitāti! Izskatas, ka būs vien pašam jāliek jo aizdzīt un pēc tam nožēlot, ka viss caur "tūpli" savilkts ar negribas." Ja intresē, varu ieteikt braukt uz Saldu. Ja vajadzēs uzrakstīšu nummuru,liek tikai špricenes. izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds) |
|
Kunkuls
|
2013-09-06 10:07:20 " Iemet kontaktus varbūt noderēs! |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Autogāzes kantori