|
JurisB

179 ziņas
PM
|
2013-08-31 12:40:16
Labdien!
Esmu nobriedis uz ziemu savest kārtībā 2004g. 2.5CRD GV.
Ir sekojošas lietas:
jāmaina termostats - šo pats toč negribu darīt no nostāstiem - gribētos kādu, kas jau tio ir darījis,
jāremontē degv zemsp. sūknis pie bākas + vienvirziena vārsts ar varētu būt beigts - itkā varu arī pats.
Jānomaina kārbas (spidometra) devējs - e-bay?
Meklēju vietu, kur aizdzenu mašīnu un saņemu sataisītu - man daļas nav jāmeklē (nu labi, zinu ka termostatu tirgo Liepājā caur e-bay, sūkni varu apmainīt pret atremontētu Rīgā, devēju pasūtīt no e-bay, bet varbūt ir labāks risinājums?).
Esmu Jēkabpiliets, tāpēc Rīga nav obligāti - vairāk tēmēju uz Voyager servisu Ogrē.
Galvenais, lai nav mašīna "uz nedēļu" jāatstāj. ideāli būtu nedēlas nogale, jo darba laikā izrauties smagi.
Ir kādi varianti? Aaaa - Un jāpielīmē salona spogulis. Un interesētu arī labā aizmugurējā lampa. Papildus vēlētos arī nopirkt/uzlikt kapata aizsargmaliņu un piespraust pie diagnostikas. Paldies!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Zuris

1249 ziņas
PM
|
2013-08-31 18:32:16
JurisB: "Labdien!
Esmu nobriedis uz ziemu savest kārtībā 2004g. 2.5CRD GV.
Ir sekojošas lietas:
jāmaina termostats - šo pats toč negribu darīt no nostāstiem - gribētos kādu, kas jau tio ir darījis,
jāremontē degv zemsp. sūknis pie bākas + vienvirziena vārsts ar varētu būt beigts - itkā varu arī pats.
Jānomaina kārbas (spidometra) devējs - e-bay?
Meklēju vietu, kur aizdzenu mašīnu un saņemu sataisītu - man daļas nav jāmeklē (nu labi, zinu ka termostatu tirgo Liepājā caur e-bay, sūkni varu apmainīt pret atremontētu Rīgā, devēju pasūtīt no e-bay, bet varbūt ir labāks risinājums?).
Esmu Jēkabpiliets, tāpēc Rīga nav obligāti - vairāk tēmēju uz Voyager servisu Ogrē.
Galvenais, lai nav mašīna "uz nedēļu" jāatstāj. ideāli būtu nedēlas nogale, jo darba laikā izrauties smagi.
Ir kādi varianti?Aaaa - Un jāpielīmē salona spogulis. Un interesētu arī labā aizmugurējā lampa. Papildus vēlētos arī nopirkt/uzlikt kapata aizsargmaliņu un piespraust pie diagnostikas. Paldies!
"
Piedāvāju lietotas detaļas uz Jēkabpili ar autopastu .
Termostats-25ls
sūknis ar filtra korpusu-35ls
spidometra devējs-25ls
labais aizm. lukturis -50ls
līme spogulim tirgojas man liekas pat statoilā-pielīmē pats.
kapota mušu sitamo liec tikai MOPAR ar ventilāciju,līmētie sapūdēs kapotu.
t.29230402
Atbildēt uz šo ziņu
Town@country2002 un citi voyageri
|
|
JurisB

179 ziņas
PM
|
2013-08-31 23:35:16
A tas termostats un sūknis būs labāks kā manējais?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Zuris

1249 ziņas
PM
|
2013-09-01 10:09:13
JurisB: "A tas termostats un sūknis būs labāks kā manējais? "
Detaļas lietotas,oriģinālas no normāli strādājoša angļa ,domā.
Atbildēt uz šo ziņu
Town@country2002 un citi voyageri
|
|
JurisB

179 ziņas
PM
|
2013-09-05 14:43:33
Tad gribētu termostatu, devēju un sūkni.
Cik atceros pagājšreiz (lāgas), tad bij k-kād saistība ar velobraukšanu - varbūt 7dien brauc kāds uz Siguldu? A kā tur ar to vienvirziena vārstu bākā - zina kāds? Ir/nav, jābūt? Man toč, ja arī bija, tad vais nav - izpūtu ar kompresoru, kad biju vasaras degvielu ziemā salējis!
Atbildēt uz šo ziņu
|