Forums » Tehniski jautājumi » kārbas eļļa
| kārbas eļļa ( 5447 ) | |
|
Archebalds
|
2013-08-25 20:40:27 Sveiki kungi, esmu nonācis pie kārbas maiņas procesa. Cita kārba nopirkta, bet vēlos nomainīt šai eļļu. Jautājums- kādu eļļu, lai lej iekšā? Zinu vairākums teiks, tikai un vienīgi Mopar atf 4. Negribu dēļ aļļas kratīties uz Rīgu. Visādam gadījumam kāds zinātājs, lai pasaka cenu Mopāram. Bet tomēr ko cilvēki saka, ko lej vēl bez Mopar? Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
|
InsekC
|
2013-08-25 22:20:02 "Sveiki kungi, esmu nonācis pie kārbas maiņas procesa. Cita kārba nopirkta, bet vēlos nomainīt šai eļļu. Jautājums- kādu eļļu, lai lej iekšā? Zinu vairākums teiks, tikai un vienīgi Mopar atf 4. Negribu dēļ aļļas kratīties uz Rīgu. Visādam gadījumam kāds zinātājs, lai pasaka cenu Mopāram. Bet tomēr ko cilvēki saka, ko lej vēl bez Mopar?" Lej jebkuru ATF4+. InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
osis33
|
2013-08-26 01:22:06 "Sveiki kungi, esmu nonācis pie kārbas maiņas procesa. Cita kārba nopirkta, bet vēlos nomainīt šai eļļu. Jautājums- kādu eļļu, lai lej iekšā? Zinu vairākums teiks, tikai un vienīgi Mopar atf 4. Negribu dēļ aļļas kratīties uz Rīgu. Visādam gadījumam kāds zinātājs, lai pasaka cenu Mopāram. Bet tomēr ko cilvēki saka, ko lej vēl bez Mopar?" Mopar atf4 maksā 9 lati litrā. Es ieteiktu liet tikai šo eļļu. Esmu lējis visādus analogus rezultātā kārbai gals. izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds) |
|
ID
|
2013-08-26 08:34:04 " Rumbulas ielā 16 ņēmu pa 6.xx ar atlaidi. Iesaku tomēr liet Mopar neskatoties uz to, ka kāds noteikti arī ieteiks liet Dexron kā to izdarija Atlasā. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
IlmarsG!!
|
2013-08-26 14:28:30 Dexron liet jau nu nebūtu prātīgi, jo var dabūt ATF+4 vai vismaz tā analogus. ATF+4 ir sintētiska eļļa ar ekspluatācijā stabilākiem parametriem. Skat http://www.allpar.com/mopar/transmissions/fluids.html Paskatījos, kas tagad dabūjams, kā Mopar alternatīva ar attiecīgu specifikāciju. Valvoline ATF+4 Synpower ATF+4, tirgo MAG1 Comma Motul Mobil Xado Champion Bizol Auto Metro piedāvā Supers ATF+4, Supers ATF Multi un Prime Guard ATF+4, arī oriģinālo Mopar ATF+4. Divinol Mannol Ravenol ATF+4 Te saraksts ar oficiāli licencētām ATF+4 eļļam. Tātad tās var izmantot arī garantijas periodā. |
|
migano
|
2013-08-26 14:40:29 esmu lietojis norādītās comma un champion eļļas kārbā, jo atbilst tam atf +x, neko sliktu nevar teikt, tikai to, ka manā kārbā visas ātri iegūst piedeguma smaku dodge caravan 99 3.0 |
|
IlmarsG!!
|
2013-08-26 20:34:49 Tās eļļas, kurām norādīts Multi Vehicle nepārliecina - kas der visam neder nekam. Taču tik un tā ticamāk derēs nekā Dexron. |
|
InsekC
|
2013-08-26 20:53:34 Ielēju CHEVRON ATF 4+ (arī no saraksta). Pagaidām viss O.K. Tirgoja Braslas ielā ~6 Ls/l. InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » kārbas eļļa